Germanicus verliest opnieuw
Wederom verlies voor Germanicus, Hoogeveen was zondag 1 mei met 6-3 te sterk voor de germanen. Het uitgebreide wedstrijdverslag volgt zo spoedig mogelijk.
Belangrijke overwinning Germanicus/CSVC D2
Zaterdag 30 april heeft onze D2 goede zaken gedaan in de 2e klasse door te winnen van de nummer twee KZC'08 D2. Lange tijd zag er niet naar uit dat D2 de punten mee naar Coevorden zou nemen, het leek een complete off-day te worden voor onze jongens. KZC kwam na een kwartier voetballen op een verdiende voorsprong, voetballend kwam D2 er niet aan te pas. In de rust zijn de jongens flink toegesproken door Kain.
Lees verder
Gebroeders Hendriks Hemelvaarttoernooi
Woensdag 4 mei om 19:00 uur Gebroeders Hendriks Sterrenteam - Be Quick '28 Vr.1
Aansluitend de loting van het toernooi en het optreden van Erik van Klinken.

Donderdag 14 mei Start toernooi om 10 uur.
(Met onder andere Welten, Genemuiden Vr. en Hollandscheveld Vr.)
Na het toernooi vindt de bbq plaats en zal zanger Roelof zorgen voor de muzikale noten.
Opgeven voor de bbq kan nog tot woensdag 4 mei tot 12 uur via gb_hendrikstoernooi@hotmail.com of een bericht/app naar 06-81558547! Kosten zijn €7,50 per bbq pakket.

Kampioenswedstrijd Germanicus 2
Zoals jullie allemaal weten is het tweede afgelopen zondag KAMPIOEN geworden!! Omdat ze zelf niet hebben gevoetbald wordt aankomende zondag 1mei na de thuiswedstrijd tegen SVV'04 het grote kampioensfeest gevierd!! Dus steun de kampioenen van het tweede tijdens de wedstrijd en vier na afloop samen met hen het kampioenschap!! De wedstrijd begint om 11:15 uur
Germanicus krijgt te weinig tegen Erica
De westrijd tegen Erica afgelopen zondag was eigenlijk tekenend voor het hele seizoen. Niet minder zijn dan de tegenstander maar uiteindelijk wel verliezen. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd waarbij SC Erica vooral gevaarlijk werd als spelmaker Jager aan de bal kwam of als er door Germanicus spelers fouten werden gemaakt
Lees verder
Germanicus 2 KAMPIOEN!!!
Na een ijzersterk seizoen is Germanicus 2 afgelopen zondag kampioen geworden! Door deze prima prestatie zal het team volgend seizoen uitkomen in de hoofdklasse. Reeds vorige week was het team gepromoveerd maar kampioen worden is uiteraard het allermooiste.
Spelers, trainer Erwin Haandrikman en begeleiding van harte gefeliciteerd!

Namens het bestuur,

Michel Pot
Germanicus 2 uitgebekerd
Germanicus 2 is het niet gelukt om verder te komen in de bekercompetitie. De kwartfinale tegen ACV 2 werd verloren met 0-3. Digitaal kon de uitslag niet worden verwerkt, daarom is de uitslag niet te vinden om de KNVB dataservice en voetbal.nl.
Rick Schuiling geridderd
Rick Schuiling is bij zijn afscheid van de brandweer geridderd in de orde van oranje nassau. Rick is verzorger van onze club. Hij staat altijd voor iedereen klaar. Namens alle Germanen van harte gefeliciteerd.
 
Michel Pot
Voorzitter CVV Germanicus
SNS Pupil van de week: Sebastiaan Koel
Sebastiaan is aankomende zondag 24 april SNS pupil van de week. Sebastiaan speelt in Germanicus E2, zijn positie is rechtsachter. Vincent Beugelink is zijn favoriete speler omdat hij een grote fan van Vincent is. Tijdens de wedstrijd Germanicus - SC Erica mag hij onder andere de aftrap verrichten en de voorbereiding van het eerste elftal meemaken. Wij wensen Sebastiaan heel veel plezier! De pupil van de week wordt mede mogelijk gemaakt door SNS bank.

Klik hier voor de complete vragenlijst van Sebastiaan.

Germanicus 2 gepromoveerd
Germanicus 2 GEPROMOVEERD door een 3-3 gelijkspel tegen VKW 2. Doelpuntenmakers Erwin Moddejongen, Milan van de Weide en Jens Dost. Helaas nog geen kampioen, aan één punt in de resterende twee wedstrijden heeft het tweede genoeg om kampioen te worden. De nummers 1 en 2 promoveren omdat er dit jaar twee teams zich hebben teruggetrokken in de hoofdklasse. (bron: facebook Germanicus)