Pupil van de week - Jet Pot
Jet Pot is aankomende zondag 26 oktober pupil van de week. Jet speelt in Germanicus E2, haar positie is verdediger. Haar favoriete speler is Nick Schuiling. Tijdens de wedstrijd Germanicus - Helpman mag zij onder andere de aftrap verrichten en de voorbereiding van het eerste elftal meemaken. Wij wensen Jet heel veel plezier !
Klik hier voor de complete vragenlijst van Jet.
Bowlen voor E jeugd
Vrijdag 24 oktober wordt er een avond georganiseerd voor de E jeugd. De kinderen gaan bowlen in het Racket en Bowling Centrum te Coevorden. Het bowlen is van 19:00 tot 20.30uur. Wij hopen jullie daar te zien!
Wedstrijdverslag RTV Drenthe Germanicus - SC Erica
Aankondiging inning contributie Vriendenclub Germanicus
Eind oktober a.s. zullen de automatische incasso-opdrachten voor de contributie 2014-2015 van de Vriendenclub Germanicus worden uitgevoerd. Dat betekent, dat bij de leden, die ons daarvoor hebben gemachtigd, rond de 31e oktober het toegezegde contributiebedrag van hun rekening zal worden afgeschreven. De leden, die geen gebruik maken van een automatische incasso, zullen binnenkort schriftelijk worden benaderd met het verzoek om hun contributie over te maken op de bankrekening van de Vriendenclub.
Germanicus uit de beker
Germanicus kan zich na de bekernederlaag tegen SC Erica volledig concentreren op de competitie. Op basis van de 2e helft was de zege van Erica terecht en mogen ze door naar de volgende bekerronde. Het was een mooie voetbalavond op sportpark de Pampert en het talrijke publiek had er zin in. Trainer Eric Prins had de niet geheel fitte Bas Smits en Nick Schuiling rust gegeven en voor hun speelden Erwin Moddejongen en Erwin Smale.
Lees verder
Uitgifte kleding E en F pupillen
E en F pupillen welke kleding hebben besteld kunnen dit aanstaande zaterdag 18 oktober komen ophalen op de Pampert. Van 08:00 - 12:00 uur is Cristina Bennink-Lopez aanwezig.
RTV Drenthe op bezoek bij Germanicus
Aanstaande zaterdag 18 oktober zal RTV Drenthe aanwezig zijn om opnamen te maken van het bekerduel Germanicus - S.C. Erica.
De uitzending van "Onze club" zal zondagavond te zien zijn vanaf 18:20 uur (uitzending wordt elk uur herhaald).
Germanicus ook te sterk voor HODO
Vanmiddag moest Germanicus op bezoek bij Hodo. De afgelopen jaren waren de wedstrijden tegen Hodo voor Germanicus vaak een lastige opgave, vandaag was daar geen sprake van. Vanaf de eerste minuut was Germanicus de spelbepalende partij en probeerde Hodo vooral met fysieke kracht en inzet tegenpartij te bieden. Na een goede 20 minuten wist Bas Smits op rechts goed door te komen en werd zijn voorzet snoeihard ingeschoten door Marco Verhoef. Verhoef is vaak goed op dreef tegen Hodo en dat zou vandaag ook weer blijken. Hierna werd het voetbal wat minder van beide kanten en was het vooral Germanicus dat de wedstrijd controleerde. Na 40 minuten werd een individuele actie van Randy vd Weide prima onschadelijk gemaakt door de keeper van Hodo die de bal uit de hoek wist te tikken. De aansluitende corner werd ook door vd Weide genomen en zijn strakke bal werd door opnieuw Verhoef prachtig ingekopt.
Lees verder
Verslag SVBO E1 - Germanicus E1
Zaterdag 11 oktober vertrokken we om 8:00 uur richting Barger-Oosterveld om te voetballen tegen SVBO E1. Germanicus begon goed aan de wedstrijd, na een fraaie combinatie tusen Hamza, Senna en Benjamin scoorde Senna. SVBO bleek over goed voetballend team te beschikken, het duurde dan ook niet lang dat zij na een fraaie combinatie 1-1 werd gemaakt. Kort daarna werd het 2-1 voor SVBO. Germanicus liet dit niet op zich zitten en ging vol in de aanval. In de 13e minuut trof Benjamin de lat. Het spel ging op en neer, onze verdeding Hamza, Ray, Nick en onze keeper Kevin konden niet voorkomen dat het 3-1 werd. Germanicus liet de koppies niet hangen, door prima inzet van Sem en Mikey kon Benjamin de 3-2 binnen tikken.
Lees verder
Nieuwe sponsor: Lubbers Transport Group
Met trots kan ik hierbij vertellen dat wij, te weten Lubbers, onze sponsorovereenkomst met Germanicus voor het seizoen 2014/2015 hebben uitgebreid. Voor ons is Germanicus een logische keuze. Naast dat er vele voetballiefhebbers binnen ons bedrijf werkzaam zijn (waaronder enkele Coevordenaren), is Coevorden voor ons een belangrijke handelsplaats. Samen met Schoonebeek en Emmen zijn er in Coevorden vele toeleveranciers voor de olie- en gas industrie gevestigd.
 
De Lubbers Transport Group (Lubbers) is namelijk een bedrijf dat gespecialiseerde internationale transportdiensten voor de olie- en gasindustrie aanbiedt. Simpel gezegd: wij verplaatsen de materialen die nodig zijn voor het boorproces. Dit kunnen olie-, gas- of geothermische boringen zijn. Voor sommige opdrachtgevers verplaatsen wij zelfs de complete boortoren inclusief de service van het mobiliseren en demobiliseren. Dit doen wij het behulp van strategische partners (zoals kraanbedrijven).
Lees verder