Pupil van de week - Lotte Lunenborg
Lotte Lunenborg is aankomende zondag 21 september pupil van de week. Lotte speelt in Germanicus D2, haar positie is op het middenveld. Haar favoriete speler is Michel Overweg. Tijdens de wedstrijd Germanicus - FC Assen mag zij onder andere de aftrap verrichten en de voorbereiding van het eerste elftal meemaken. Wij wensen Lotte heel veel plezier !
Klik hier voor de complete vragenlijst van Lotte.
Germanicus en Hoogezand houden elkaar in evenwicht
Germanicus speelde vandaag zijn eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Hoogezand kwam op bezoek en in het verleden en ook vandaag deden de ploegen weinig voor elkaar onder. Trainer Prins kon niet beschikken over Schenkel (vakantie), Kreeft, Moddejonge en Harm Hindriks. In plaats van Nick Schenkel mocht Daan van Dijk zijn opwachting in de basis maken. De wedstrijd kwam moeizaam op gang. De scheidsrechter zag veel kleine overtredingen en onderbrak de wedstrijd veelvuldig, hierdoor kwam er nooit echt tempo in het spel. Na een goede 20 minuten kwam het eerste moment van opwinding. Michel Overweg werd aan zijn arm getrokken in het 16 meter gebied maar de scheidsrechter zag er geen penalty in. Verder kwamen beide teams niet tot uitgespeelde kansen in de eerste 45 minuten.
Lees verder
Pupil van de week
Tijdens de wedstrijd Germanicus - Hoogezand (1-1) was Daan de Jonge de pupil van de week.
Hij staat op de foto met zijn favoriete speler Wesley Schutten.
Foto's Genemuiden A1 - Germanicus/CSVC A1
Germanicus/CSVC A1 speelde zaterdag tegen Genemuiden, de wedstrijd werd helaas verloren met 5-0.
Middels onderstaande link heeft u toegang tot de foto's van deze wedstrijd.
http://www.foto-breman.nl/Jaar/2014/2014_140913_SCGA1/index.html
E2 lust voor het oog in Emmen!
Zaterdagmorgen om 09.00 was het dan zover, competitie begin in Emmen tegen Drenthina! Na een goede warming-up en een ietwat domme opmerking van Drenthina kant dat dit team met 3 meisjes geen probleem moest zijn ging de wedstrijd van start. Vanaf de eerste minuut was het team een lust voor het oog. Vlot combinerend ging de bal van Geel\Zwarte naar Geel\Zwarte zonder dat Drenthina er aan te pas kwam. Het duurde dan ook niet lang of Ron kon na een prima actie van Teunis de 0-1 scoren. Dit was nog niet genoeg want nu was het de andere vleugelflitser Sem die zijn tegenstander in de luren legde en opnieuw Ron maakte met een fantastisch schot de 0-2! Het blonde blok achterin ( Noortje, Maran en Jet) was vandaag niet van plan om maar iets weg te geven en als er nog wat door kwam was daar altijd nog onze keeper Kevin "de kat" die overal voor sprong en redding bracht. Na een ongelukkig moment werd toch de 1-2 gemaakt door Drenthina en blies de uitstekende scheids voor de verdiende ranja.
Lees verder
Pupil van de week - Daan de Jonge
Daan de Jonge is aankomende zondag 14 september pupil van de week. Daan speelt in Germanicus D1, zijn positie is centraal achterin. Zijn favoriete speler is Wesley Schutten. Tijdens de wedstrijd Germanicus - Hoogezand mag hij onder andere de aftrap verrichten en de voorbereiding van het eerste elftal meemaken. Wij wensen Daan heel veel plezier !
Klik hier voor de complete vragenlijst van Daan.
Nieuwe sponsor
Slagerij van Raalte is een ambachtelijke slagerij, met eigen slachthuis en worstmakerij waarbij de kwaliteit, service en klantvriendelijkheid voorop staat. Wij beschikken over een breed assortiment met heel veel specialiteiten uit eigen productie.
Naast een standaard assortiment vindt u bij ons ook vele delicatessen.

Het rundvlees in onze winkel is perfect van smaak en zeer goed van kwaliteit. Dat komt omdat wij onze eigen runderen hebben, die zomers lekker in de wei grazen en 'swinters een uime plek in de stal hebben. De runderen krijgen veel goede zorg en gezonde voeding.

Lees verder
Aanpassing trainingstijd F2-pupillen
Trainingstijd voor F2 pupillen is aangepast.
 
Team Dag Tijd
Germanicus F2 Maandag 18:00 - 19:00 uur
 
Uitgifte trainingspakken nieuwe leden
Woensdag 17 september vanaf 18:00 uur is Cristina Bennink-Lopez aanwezig op de Pampert om de nieuwe leden te voorzien van trainingspakken.
Controle lidmaatschap a.s. zondag
Beste leden en niet leden,

Aanstaande zondagmiddag zal bij de wedstrijd van het eerste tegen Hoogezand bij de ingang van het sportpark gecontroleerd worden op lidmaatschap. We willen jullie verzoeken om de lidmaatschapskaart mee te brengen zodat de controle vlot kan verlopen.
Leden hebben uiteraard gratis toegang, niet leden kunnen bij de kassa een kaartje kopen.
Dank voor jullie medewerking en begrip.

Het bestuur