Germanicus wint in Barger-Oosterveld
Germanicus heeft vanmiddag een prima overwinning behaald op SVBO. Het werd 0-4 door Jurnel Rojer (2x) en Erwin Smale (2x).
Germanicus - Raptim afgelast
De wedstrijd tegen Raptim voor de Beltona competitie aanstaande maandag 15 februari gaat niet door. De tegenstander heeft afzegd wegens te weinig spelers.
Contract verlenging Erwin Haandrikman
Deze week is bekend geworden dat ook het contract met de trainer van het tweede elftal, Erwin Haandrikman, wordt verlengd.
Onze club uitzending
Germanicus goed uit de winterstop
Het is Germanicus gelukt om zondagmiddag in de eigen MAVIN-VESTE de eerste wedstrijd na de winterstop thuis tegen Hoogezand te winnen. De overwinning kwam niet zonder slag of stoot tot stand maar was zeker op basis van de tweede helft niet onverdiend te noemen. Trainer Eric Prins had op het middenveld gekozen voor Harm Hindriks die na een langere periode vol blessureleed weer wedstrijd fit was.
Lees verder
SNS Pupil van de week: Nedzib Hrustic
Nedzib Hrustic is aankomende zondag 7 februari SNS pupil van de week. Nedzib speelt in Germanicus/CSVC D1, zijn positie is verdediger. Erwin Moddejongen is zijn favoriete speler omdat hij een goede voetballer is. Tijdens de wedstrijd Germanicus - Hoogezand mag hij onder andere de aftrap verrichten en de voorbereiding van het eerste elftal meemaken. Wij wensen Nedzib heel veel plezier! De pupil van de week wordt mede mogelijk gemaakt door SNS bank.
Klik hier voor de complete vragenlijst van Nedzib.
RTV Drenthe op bezoek
Aanstaande zondag 7 februari is RTV Drenthe op bezoek om opnamen te maken van de wedstrijd Germanicus - Hoogezand. Het programma "Onze club" is zondagavond 7 februari te zien.
Contract verlenging keepertrainers
Goed nieuws van het keepersfront!! De contracten van de keepertrainers Björn Schimmelpenning en Frits Kluitenberg zijn verlengd.
Germanicus - Rolder Boys afgelast
De competitiewedstrijd Germanicus - Rolder Boys is afgelast.
Contractverlening trainers
Na overleg met de technische commissie heeft het bestuur besloten dat het contract met trainer Eric Prins tussentijds met twee jaar verlengd wordt. Daarnaast worden ook de contracten met Bert de Vries en Rick Schuiling verlengd. Met andere trainers volgen de gesprekken op korte termijn.