Verslag Zwartemeer - Germanicus
Germanicus wint overtuigend van Zwartemeer
Op deze zaterdagavondwedstrijd in Klazienaveen trekt Germanicus de goede lijn door van de voorgaande wedstrijden. Met goed veldspel en hoge balsnelheid legde de ploeg in het eerste halfuur de basis voor de uiteindelijke overwinning van 2-5.
Germanicus begon zeer scherp aan de wedstrijd en na slechts 3 minuten spelen stond de 0-1 al op het scorebord. Randy van der Weide werd zeer goed aangespeeld door de Germaanse achterhoede. Met een subtiele balaanname creëerde hij meteen een optimale kans om op goal te schieten. Met een droog schot linksonder in de goal noteerde hij al snel de 0-1.
Lees verder
Sinterklaas voor F jeugd
Vrijdag 21 november komt Sinterklaas naar de Pampert voor onze F jeugd. We zingen om 16:00 uur "Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht" en om 17:00 uur "Dag Sinterklaasje".
Sinterklaas BBQ A/B/C jeugd en Dames 2
Vrijdag 21 november organiseert de activiteitencommissie in de kantine van Germanicus een sinterklaas BBQ voor de A/B/C jeugd en dames 2 voor de leden van Germanicus en CSVC. Het begint om 19:00 uur en de eigen bijlage is 5 euro per persoon. Deze eigen bijdrage kan bij binnenkomst betaald worden. De trainers en leiders hebben allemaal een opgavelijst gekregen. Graag voor 15 november via de mail doorgeven wie er allemaal komen. Dit kunnen jullie mail naar michellatreffers78@hotmail.com.
RTV Drenthe bij wedstrijd Zwartemeer - Germanicus
Aanstaande zaterdag 22 november zal RTV Drenthe aanwezig zijn in Klazienaveen om opnamen te maken van de derby Zwartemeer - Germanicus. De wedstrijd begint om 20:00 uur.
De uitzending van "Onze club" zal zondagavond te zien zijn vanaf 18:20 uur (uitzending wordt elk uur herhaald).
Verslag algemene ledenvergadering
Afgelopen vrijdagavond was de algemene ledenvergadering van CVV Germanicus. Er waren veel leden op de vergadering afgekomen en de sponsorruimte zat dan ook vol. Voorzitter Michel Pot opende de vergadering met een minuut stilte voor de overleden leden. Hierna sprak hij over de veranderingen die de geplande gemeentebezuinigingen met zich mee kunnen brengen. Duidelijk werd dat Germanicus zich niet overal zo bij neer zal leggen en dat er de komende tijd de dialoog gezocht zal worden met de gemeente.
Lees verder
Beltona competitie

Aanstaande maandag 17 november wordt in de Beltona competitie de wedstrijd Germanicus/CSVC - Twedo gespeeld. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

Prins koning van de Ganzenmarkt
Nadat hij eerder op de dag ook al met CSVC won was trainer Eric Prins ook de zaterdagavond dik tevreden en kan hij met een brede smile de Ganzenmarkt vieren in Coevorden. Germanicus won de thuiswedstrijd tegen Roden met 5-0 en dat was zeer verdiend deze avond. Trainer Prins moest door een aantal afwezigen een beetje puzzelen vooraf. De 18 jarige Daan van Dijk speelde centraal achterin en speelde een prima wedstrijd, daarnaast speelden Erwin Smale en Erwin Moddejongen vanaf het begin.Vanaf de eerste minuut probeerde Germanicus druk te zetten en wou het Roden kapot spelen. Roden stond echter prima in de eerste helft en probeerde daar waar het kon de aanval te zoeken. Germanicus was via de vleugels constant dreigend en Verhoef en van der Weide waren ongrijpbaar voor hun tegenstanders. In de eerste helft was vooral Verhoef een aantal malen dichtbij een treffer maar toch was het bij rust gewoon 0-0.
Lees verder
Winst voor Germanicus tegen Roden
Germanicus heeft vanavond met 5-0 gewonnen van Roden. Doelpuntenmakers: Marco Verhoef, 2x Bas Smits en 2x Randy v/d Weide. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.
Inlooptraining mini's gaat niet door
Door veel afzeggingen gaat de inlooptraining van de mini-germanen morgen (8 november) NIET door.