Logo jeugd Germanicus-CSVC
Het nieuwe logo van samenwerkingsverband jeugd Germanicus-CSVC
Nieuwe hoofdsponsor jeugd Germanicus/CSVC
De organisatie van de samenwerkende jeugdafdelingen van CSVC en Germanicus werd onlangs blij verrast door 123inkt.nl. Deze, in Nederhorst den Berg gevestigde firma, zal namelijk de komende zes jaar optreden als hoofdsponsor bij de samenwerkende jeugd van CSVC en Germanicus. Op basis van bepaalde criteria selekteerd 123inkt.nl in elke regio van de KNVB een vereniging waar men zich als sponsor aan verbindt. Met name het samenwerken van de jeugd van beide Coevorder clubs sprak 123inkt.nl enorm aan daar men grote waarde hecht aan samenwerken, respect en gelijkheid.
 
Onder toeziend oog van Lydia Sietsma en Danny van Loon van 123inkt.nl ondertekenen Michel Pot van Germanicus en Anton Nevels van CSVC het sponsorcontract (zie foto)
Lees verder
Germancius/CSVC D2 Kampioen!!!
D2 is vanochtend (21 mei) kampioen geworden dankzij een overwinning (3-1) op Angelslo D1. De spanning was te snijden in de laatste competitie ronde, drie ploegen konden nog kampioen worden, te weten KZC'08 D2, Sleen D1 en D2. De trainer van KZC'08 D2 was zelfs te gast op de Pampert om de live verslag te doen aan hun achterban. De jongens waren gespannen, mede door het vele publiek aan de kant. De score werd pas na 25 minuten geopend door Thijmen de Lange. Het doelpunt werd uitbundig gevierd.
Lees verder
Feestavond deelnemers doelpuntenactie Germanicus 1
Zaterdag 28 mei is er voor alle deelnemers van de doelpuntenactie van Germanicus 1 een feestavond in de kantine. Aanvang 20:00 uur. Een ieder die niet persoonlijk is aangesproken, maar wel deelnemer is, kan dit als uitnodiging beschouwen.
Kampioenswedstrijd Germanicus/CSVC D2
Aanstaande zaterdag 21 mei speelt Germanicus/CSVC D2 de kampioenswedstrijd tegen Angelslo D1. Het belooft een spannende wedstrijd te worden omdat er gewonnen moet worden om kampioen te worden. De nummers twee en drie (Sleen en KZC) kunnen ook nog met het kampioenschap aan de haal gaan. Het doelsaldo van D2 ten opzichte van de nummer twee (Sleen) is +3. Kom onze toppers (Erik, Julian, Senna, Matthijs, Daan, Sjors, Thijmen de Lange, Thijmen Weerts, Duncan, Nick, Wessel, Justin en Ron) aanmoedigen op de Pampert. De wedstrijd begint om 9:30 uur.
Lees verder
Germanicus sluit seizoen af met verlies tegen Emmen
Nadat Germanicus een aantal weken terug al was gedegradeerd naar de 2e klasse volgde vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen. Trainer Prins had ervoor gekozen om veel jongelingen hun debuut te laten maken. Devon Smit, Kain Hoogeveen, Roelof van Dijk en Pim van der Veen konden vanaf het begin laten zien dat er voldoende talent rondloopt op de pampert. Smit en Hoogeveen zijn zelfs nog B-spelers en ook van der Veen en van Dijk mogen volgend jaar nog in de A1 hun opwachting maken. De jongelingen speelden allemaal een prima partij en zullen in de toekomst ongetwijfeld vaker hun opwachting in het eerste elftal gaan maken. Met Beugeling in het doel, Daan van Dijk in het centrum en Bas Smits op het middenveld was de gemiddelde leeftijd 18 jaar, door het meespelen van Balsala, Doorn, van der Weide en Kreeft werd de benodigde routine gewaarborgd.

 

Lees verder
Germanicus E2 KAMPIOEN
Germanicus E2 is vanochtend kampioen geworden, door een prima zege (4-0) op SVBO E2 De kampioenen zijn gehuldigd en rond gereden door Coevorden. Hartelijk gefeliciteerd!!!
Kampweekend CD jeugd Germanicus/CSVC
We zijn nog vrijwilligers nodig voor het kampweekend van zaterdag 4 juni. We zoeken nog vrijwilligers voor een aantal activiteiten. Lijkt u het leuk om te helpen bij een van deze activiteiten geef je dan op als vrijwilliger voor het jaarlijkse jeugdweekend van Germanicus/CSVC. Dit kun je doen door een briefje met je naam/tel nummer/en welke activiteit je wil ondersteunen in de bus te gooien bij CSVC of Germanicus in de kantine of stuur een mailtje.  
De activiteiten zijn: oppompen luchtbedden, BBQ, voetbalactiviteiten, dropping, penaltybokaal.
Lees verder
SNS Pupil van de week: Morris Pielage
Morris Pielage is aankomende zondag 15 mei SNS pupil van de week. Morris speelt in Germanicus E3, zijn positie is op het middenveld. Een favoriete speler van het eerste elftal heeft hij niet omdat hij ze niet zo goed kent. Tijdens de wedstrijd Germanicus - Emmen mag hij onder andere de aftrap verrichten en de voorbereiding van het eerste elftal meemaken. Wij wensen Morris heel veel plezier! De pupil van de week wordt mede mogelijk gemaakt door SNS bank.
 
Klik hier voor de complete vragenlijst van Morris.
Kampioenswedstrijd E2
Zaterdag 14 mei spelen de jongens van E2 hun kampioenswedstrijd op de Pampert.
E2 is een leuk team en bestaat uit: Sebastiaan, Milan, Jelmer, Harry, Stijn, Sencer, Wesley en Demy.
Hun enthousiaste leiders zijn Erdwin Winkel en Martin Vloedgraven.
De jongens zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben veel plezier op het veld. Dat is goed te zien aan het resultaat. Tot nu toe hebben ze 6 wedstrijden gewonnen en 1 wedstrijd gelijk gespeeld.

De kampioenswedstrijd begint a.s. zaterdag om 10.00 uur. Het zou leuk zijn als ze veel publiek komt om hun aan te moedigen!