Algemene ledervergadering 2014
Op vrijdag 14 november vindt weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Locatie voor de ledenvergadering is de sponsorruimte van C.V.V. Germanicus. Tijdstip van beginnen is 20:00 uur.
Germanicus/CSVC B1 gaat voor 1e periodetitel
Aanstaande zaterdag 1 november speelt Germanicus/CSVC B1 tegen stadgenoot Raptim om 14:30 uur. Germanicus/CSVC B1 kan deze dag de 1e periode titel pakken bij een gelijkspel of winst. Het lijkt een mooie stadsderby te worden aangezien in de beker beide ploegen aan elkaar gewaagd waren en de uitslag van 0 - 5 wat hoog uitviel. Komt allen onze jongens van B1 aan moedigen!
Ganzenmarkt Klaverjastoernooi
Het is alweer meer dan 7 jaar geleden dat er in de periode voor de ganzenmarkt een ganzenmarkt klaverjastoernooi is georganiseerd. De laatste keer was in cafe de Poort en werd mede door Albert Lubberinkhof georganiseerd. De hele achterzaal zat destijds vol met gezellige klaverjassers. Een aantal klaverjassers bij Germanicus meenden dat er naast het ganzenmarkt bowlen, -schieten, tafeltennis en wat al niet meer wordt georganiseerd het weer tijd wordt om het ganzenmarktklaverjassen weer in ere te herstellen. Er wordt daarom op donderdagavond 6 november weer een ganzenmarktklaverjastoernooi georganiseerd in de kantine van voetbalvereniging Germanicus. De aanvang is om 20.00 uur. Er zal gestreden worden om een gouden klaverjasspeldje en verschillende vleesprijzen.

Lees verder
Strijd om periodetitel
Aanstaande zondag 2 november zal het eerste elftal in Tweede Exloermond tegen TEVV om de eerste periodetitel en de koppositie strijden. De Bus vertrekt om 12.00 uur. Supporters zijn uiteraard van harte welkom om gratis mee te rijden. De Bus wordt gesponsord door Cafe Raterink uit de Krim waarvoor onze hartelijke dank ! Bij goede afloop zal er uiteraard een klein feestje gebouwd worden in de kantine.
Verslag Germanicus - Helpman
Op een goed bezocht sportpark de Pampert te Coevorden, speelde Germanicus haar thuiswedstrijd tegen Helpman. Helpman, wat voorlopig onderin de ranglijst staat, kreeg naar achttien seconden al een tegenvaller te verwerken doordat een verdediger een ingebrachte bal van Schenkel ligt toucheerde. Germanicus stond hierdoor na 1 minuut spelen al voor. De eerste helft was een open strijd waarin Germanicus wel constant de boventoon bleef voeren. Het duurde echter tot een paar seconden voor het rustsignaal alvorens Germanicus de stand verdubbelde. Bas Smits' kreeg de bal van Verhoef teruggelegd en Smits schoof de bal in de linker hoek.
Lees verder
Samenvatting Germanicus - Helpman

Germanicus neemt koppositie over
Germanicus heeft de koppositie  in de 2e klasse L overgenomen van TEVV. Germanicus won vanmiddag van Helpman met 5-1. Doelpunten makers: Nick Schenkel, Bas Smits, Michel Overweg 2x en Erwin Moddejonge.
Pupil van de week - Jet Pot
Jet Pot is aankomende zondag 26 oktober pupil van de week. Jet speelt in Germanicus E2, haar positie is verdediger. Haar favoriete speler is Nick Schuiling. Tijdens de wedstrijd Germanicus - Helpman mag zij onder andere de aftrap verrichten en de voorbereiding van het eerste elftal meemaken. Wij wensen Jet heel veel plezier !
Klik hier voor de complete vragenlijst van Jet.
Bowlen voor E jeugd
Vrijdag 24 oktober wordt er een avond georganiseerd voor de E jeugd. De kinderen gaan bowlen in het Racket en Bowling Centrum te Coevorden. Het bowlen is van 19:00 tot 20.30uur. Wij hopen jullie daar te zien!
Wedstrijdverslag RTV Drenthe Germanicus - SC Erica