Gerrit Veltink te gast in radio programma
Vrijdag 6 maart is Gerrit Veltink te gast in het radio programma "DE NIEUWS BV" op NPO Radio 1. Gerrit zal als voormalig jeugdtrainer van Bast Dost zijn ervaringen delen. Het live radio programma onder leiding van Felix Meurders is vanaf 13:00 uur te volgen.
Sky Sports maakt portret over Bas Dost
De Duitse tak van Sky Sports bezoekt maandag voetbalvereniging Germanicus in Coevorden in het kader van een portret over Bas Dost. De aanvaller speelde in zijn jeugdjaren tot 2001 bij de club op De Pampert. Een camerateam praat maandag onder meer met voorzitter Michel Pot, en Dost's oud-trainer Gerrit Veltink. Ook willen de Duitsers gaan praten met oud-teamspelers van de huidige speler van VfL Wolfsburg. 'Ze willen weten waar Bas vandaan komt, hoe hij bij Germanicus als voetballer is grootgebracht', zegt Pot. (bron: www.coevordenhuisaanhuis.nl)
Lees verder
Sponsornieuws: Klussenbedrijf G-Brookman
Germanicus heet Klussenbedrijf G-Brookman hartelijk welkom als nieuwe sponsor.  G-Brookman is een allround klussenbedrijf voor een professionele en vakkundige afhandeling van uiteenlopende werkzaamheden, zoals; eenvoudig timmerwerk, tegelen, slopen, (aan)bouwen, renovaties, het plaatsen van een dakraam/dakkapel, het zetten van een schutting of het verbouwen van een keuken/badkamer.
Lees verder
Inlooptraining mini-Germanen
De inlooptraining voor de mini germanen is afgelopen zaterdag weer van start gegaan. Vanaf nu kunnen kinderen van 3 t/m 5 jaar elke zaterdagochtend van 9:30 uur tot ongeveer 10:30 uur weer lekker komen voetballen op de Pampert. De training is gratis en na afloop worden de kinderen getrakteerd op ranja.
Germanicus verdient langs HODO
Germanicus heeft vanmiddag de thuiswedstrijd tegen Hodo verdient met 2-1 gewonnen. Germanicus probeerde vanaf het begin het initiatief te nemen, maar had moeite om het goed staande HODO uit te spelen. Na een goede twintig minuten stuurde Nick Schuiling, na een prima actie, Bas Smits weg. Smits kon alleen op de keeper afgaan, maar een struikelpartij van de laatste man van HODO werd beoordeeld als een overtreding en daarmee ging deze kans verloren. De Germanicus spelers vonden elkaar wat makkelijker nu en opnieuw Nick Schuiling wist met een goede actie een man meer situatie te creeren. Nu werd Patrick Kreeft gevonden maar de eerste aanname van de spits was onvoldoende en ook hiermee ging deze kans verloren. Germanicus ging verder op jacht naar de 1-0 en die kwam er ook. Schuiling ging er vandoor via de linkerkant en zijn voorzet kon door de laatste man van HODO alleen nog maar in eigen doel gewerkt worden, voordat Kreeft hem binnen kon schieten. Nog geen 5 minuten na de 1-0 was het ook alweer 1-1. Een hoekschop van HODO werd prima ingekopt door Sander Seinen. Voor rust had Germanicus nog 2 prima kansen om weer op voorsprong te komen, maar zowel Kreeft als Kobes wisten het net niet te vinden.
Lees verder
Pupil van de week - Sharon Luinge
Sharon Luinge is aankomende zondag 1 maart pupil van de week. Sharon speelt in Germanicus E3, haar positie is overal op het veld. Wesley Schutten is haar favoriete speler omdat hij een goeie voetballer is. Tijdens de wedstrijd Germanicus - HODO mag zij onder andere de aftrap verrichten en de voorbereiding van het eerste elftal meemaken. Wij wensen Sharon heel veel plezier !
Klik hier voor de complete vragenlijst van Sharon.
Start buiten trainingen E en F jeugd
Maandag 2 maart starten de buiten trainingen voor de E en F jeugd weer. De trainingstijden blijven ongewijzigd, klik op Teams in het menu hiernaast en kies je team.
 
Germanicus blijft winnen
De club uit Coevorden bleek al snel twee maten te groot voor Ruinerwold, de thuisspelende ploeg. Na 45 minuten stond er al 0-3 op het door mensenhanden bediende scorebord. Na de thee viel er lang niets te beleven, maar uiteindelijk werd een eindscore van 1-5 bereikt.
Lees verder
Winst voor Germanicus in Ruinerwold
Vanmiddag heeft Germanicus met 1-5 gewonnen in Ruinerwold. Doelpuntenmakers: Erwin Smale, Nick Schuiling, Herman Hindriks, Patrick Kreeft en Marco Verhoef. Het uitgebreide wedstrijd verslag volgt zo spoedig mogelijk.
F3 kampioen in de zaal

F3 is kampioen geworden met het Gansehoftoernooi! Het was een spannende finale tegen Raptim F4, die met 2-1 werd gewonnen door Germanicus F3! Hartelijk gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.