Heb je een leuk wedstrijdverslag? Mail het ons!
Wil jij dat jouw wedstrijdverslag op de website wordt gepubliceerd? Aarzel dan niet en maak een verslag van de gespeelde wedstrijd (eventueel met foto's). Stuur je wedstrijd verslag naar websiteonderhoud@germanicus.nl of naar jeugdbestuur@germanicus.nl. De wedstrijdverslagen worden dan ook in de Geel-Zwarte geplaatst.
Sponsornieuws: SNS Bank vaste sponsor Pupil van de Week
Dit zijn ondernemers waar je graag mee om de tafel zit. Bert Everts, directeur van de SNS Bank in Coevorden, Emmen en Klazienaveen heeft een duidelijke visie over bankzaken en zeker ook over voetbal. Pupil van de Week, eigenlijk de gehele jeugd in de breedste zin, heeft Everts sympathie en daarom was het sponsorcontract binnen een paar uur rond. De SNS-bank wordt de vaste sponsor van de Pupil van de Week en is natuurlijk straks ook met een bord langs het veld, borden op de Sponsorpoort en een advertentie in de Geel Zwarte zichtbaar.
Lees verder
Paasactiviteiten gaan niet door
De paasactiviteiten, paaseieren zoeken en eieren gooien, op maandag 6 april gaan dit jaar helaas niet door.
Bas Dost in oranje!
Voormalig Germanicus speler Bas Dost is door bondscoach Guus Hiddink definitief opgeroepen voor Oranje. De 25-jarige spits van VfL Wolfsburg maakt in 2015 grote indruk in de Bundesliga. Het nederlands elftal speelt op zaterdag 28 maart de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije. Ook staat er nog een oefenduel tegen Spanje (31 maart) op het programma.
Lees verder
Germanicus buigt het hoofd voor TEVV
In de tweede klasse L heeft TEVV de topper tegen Germanicus met 1-0 gewonnen. In Coevorden ontving de koploper de nummer twee van de ranglijst. Jan Jaap Wever scoorde de enige treffer van de avond. Trainer Hans Kamphuis had de tactiek omgegooid en is met twee spitsen gaan spelen i.p.v. drie spitsen. Vooral de pijlsnelle Rooijer was een plaag voor de Germanicus defensie. (bron: http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws)
 
Lees verder
Pupil van de week: Sem de Vries
Sem de Vries is aankomende zaterdag 21 maart pupil van de week. Sem speelt in Germanicus E1, zijn positie is meestal op het middenveld. Wesley Schutten is zijn favoriete speler omdat hij een goede voetballer is. Tijdens de wedstrijd Germanicus - TEVV mag hij onder andere de aftrap verrichten en de voorbereiding van het eerste elftal meemaken. Wij wensen Sem heel veel plezier ! Klik hier voor de complete vragenlijst van Sem.
RTV Drenthe doet verslag Germanicus - TEVV
Zaterdag 21 maart staat de topper tegen TEVV op het programma. RTV Drenthe zal verslag doen van deze wedstrijd. De wedstrijd is terug te zien in het programma "Onze club". De wedstrijd begint om 20:00 uur, komt allen onze jongens aanmoedigen!
Sponsornieuws: Noorden Reizen
Sponsor Noordenreizen is één van de sponsors die al voor jaar en dag sponsor is van de club en daarom bekendheid heeft onder vrijwel iedere supporters. Daarnaast is eigenaar Henri Vredeveld vorig jaar tevens verkozen tot supporter van het jaar. In 2012 heeft Noordenreizen een verbeterd contract getekend waar de club hem destijds bijzonder dankbaar voor was. Naast zijn verbeterd contract heeft Noordenreizen ook voor inloopshirts gezorgd voor het tweede elftal van de club. Met bovenstaand in het achterhoofd waren we daarom ook verrast met het nieuws dat Noordenreizen wederom voor maar liefst 5 jaar wil verlengen en de samenwerking wederom verder wil uitbreiden.
Lees verder
Gemakkelijke overwinning voor Germanicus in Assen
Germanicus heeft vanmiddag in Assen een gemakkelijke overwinning geboekt tegen de plaatselijke fc. Na 90 minuten stond een reguliere 0-3 overwinning op het scorebord en gingen de talrijk meegereisde Germanicus supporters tevreden naar huis. Eric Prins kon weer beschikken over Daniël Balsala en Marco Verhoef, Jesper Kroesen speelde vanaf links voor de geblesseerde Herman Hindriks.
Lees verder
Rocknight 2015
Zoals elk jaar in april, wordt ook dit jaar weer een echt Rocknight georganiseerd onder leiding van Harry Kiewiet en Quizmaster Harrie Kuik. De deelnemers van de quiz krijgen 1 consumptie gratis. De Rocknight is inmiddels een bekend fenomeen en bij deze is iedereen (zowel leden als niet-leden) uitgenodigd om bij Germanicus te komen rocken. We hopen jullie dan ook te zien op Vrijdag 10 april 2015!