Germanicus wint van Helpman
Afgelopen zondag mocht Germanicus afreizen naar Groningen, waar Helpman de volgende tegenstander van de geel/zwarte brigade zou zijn. Enige noodgedwongen aanpassing die trainer Prins moest toepassen was het vervangen van Harm Hindriks, die een lichte spierblessure had opgelopen in de laatste training, Randy van der Weide keerde daardoor terug in de basisopstelling.
Lees verder
Video verslag Helpman - Germanicus
Winst voor Germanicus in Groningen
Germanicus heeft de wedstrijd tegen Helpman gewonnen met 3-4. Doelpuntenmakers: Patrick Kreeft (3x) en Sander Meertens. Het uitgebreide wedstrijdverslag volgt zo spoedig mogelijk.
Sponsornieuws: Flynth Adviseurs & Accountants
We verwelkomen onze nieuwe grote bordsponsor Flynth Adviseurs & Accountants.
Germanicus maakt het spannend tegen ZNC
Germanicus heeft zondagmiddag in de blessuretijd de overwinning uit het vuur weten te slepen tegen ZNC uit Zuidbroek. Sander Meertens was de matchwinnaar in deze vermakelijke partij, waar van alles gebeurde deze zondagmiddag. Trainer Prins had dezelfde formatie het vertrouwen gegeven, die vorige week vrij makkelijk won van Amicitia VMC.
Lees verder
Favoriete speler pupil van de week
Niek Wolf was in de wedstrijd Germanicus - ZNC SNS Pupil van de week. Op de foto staat hij samen met zijn favoriete speler Patrick Kreeft.
SNS Pupil van de week: Niek Wolf
Niek Wolf is aankomende zondag 18 september SNS pupil van de week. Niek speelt in Germanicus F3, zijn positie is spits. Zijn favoriete speler is Patrick Kreeft omdat hij ook spits en dat hij samen met de papa van Niek samen in het eerste heeft gevoetbald. Tijdens de wedstrijd Germanicus - ZNC mag hij onder andere de aftrap verrichten en de voorbereiding van het eerste elftal meemaken. Wij wensen Niek heel veel plezier! De pupil van de week wordt mede mogelijk gemaakt door SNS bank.

Klik hier voor de complete vragenlijst van Niek.

Germanicus sterker dan Amicitia VMC
Na de goede competitiestart afgelopen zondag tegen Hoogezand mocht Germanicus op bezoek bij Amicitia VMC uit Groningen. Trainer Prins had zijn elftal, zoals dat de tweede helft aantrad tegen Hoogezand, niet gewijzigd. Wel waren Erwin Smale en Randy van der Weide weer hersteld en dat betekende dat zij aan de wedstrijdselectie waren toegevoegd.
Lees verder
Wedstrijdverslag JO13-1
Een zon overgoten Pampert was het decor voor de eerste competitie wedstrijd van Germanicus/CSVC JO13-1. De jongens hadden op overtuigende wijze hun drie bekerwedstrijden gewonnen. Benieuwd hoe de eerste competitie wedstrijd ging verlopen. Aan de supporters kon het niet liggen, er was zelfs een spandoek gemaakt om de jongens aan te moedigen. Twedo JO13-1 was de eerste tegenstander en begon goed aan de wedstrijd, zette vroeg druk op onze defensie. Het leek een moeilijke wedstrijd te worden.
Lees verder
Grote Clubactie
Germanicus/CSVC doet dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Eind september zullen alle jeugdleden van de trainer een boekje met loten ontvangen. Je kan dan proberen alle loten te verkopen aan papa's en mama's, opa's en oma's, ooms een tantes, buren en andere bekenden. Je helpt daarmee de vereniging om in het materiaal te voorzien, dat nodig is om de jeugd te laten voetballen!