Afscheidswedstrijd Björn Schimmelpenning
Na 17 seizoenen zit het erop voor de nu 37-jarige aanvoerder van Germanicus, Bjorn Schimmelpenning.
Hij speelt op vrijdag 29 mei vanaf 19.30 uur zijn afscheidswedstrijd op de voor hem vertrouwde Pampert met huidige en voormalige eerste selectiespelers, die hij heeft uitgenodigd om deze wedstrijd luister bij te zetten. Onder andere Leo Koopal, Richard Hulzebosch, Geon Kerssies, Hendrie Smit, Alexander Boer, Martijn Mittendorf, Wibo Murk, Ben de Haas, Erwin Haandrikman, René Langius, Jens Dost, Jan Hoek en Ronny ten Cate zullen als oud-selectiespelers hun opwachting maken om Bjorn het afscheid te geven wat hij verdient. (bron: www.coevordenhuisaanhuis.nl)
Lees verder
Germanicus F2 terechte kampioen
Vandaag (23 mei) is de laatste wedstrijd van het seizoen voor F2. Omdat we vorige week kampioen zijn geworden, mogen we voetballen op het hoofdveld van Germanicus. Ook was er tijdens het inspelen voor de wedstrijd muziek geregeld wat erg leuk was. De wedstrijd begon goed en we kwamen dan ook al snel op een 1-0 voorsprong. Echter lukte het niet echt goed in de eerste helft waardoor het met de rust nog maar 3-0 was. Er werden wel veel kansen gecreëerd maar die gingen telkens net naast of werden gestopt door de goed spelende keeper van TEVV. We wilden graag minimaal 10 doelpunten hebben deze wedstrijd omdat we dan in totaal 100 doelpunten voor zouden hebben.
Lees verder
Minni en Herman Derks in het zonnetje gezet
Uit de handen van trainer Eric Prins hebben Minni en Herman Derks namens de 1e selectie een bon van de Wok for You en een bos bloemen gekregen. Hiermee wil de selectie hun blijk van waardering naar de Familie Derks uitspreken voor het altijd klaarstaan door hun. Volgens Eric wordt er nooit ter vergeefs een beroep op hun gedaan en was een kleine blijk van waardering namens de 1e selectie op zijn plaats!
Samenwerking vrouwenvoetbal
In navolging van de succesvolle samenwerking bij de jeugd heeft CSVC ervoor gekozen om ook bij het vrouwenvoetbal de samenwerking aan te gaan met Germanicus. De reeds bestaande samenwerking met NKVV blijft bestaan. Zowel NKVV alswel Germanicus zijn blij dat met de keuze van CSVC en hopen dat de succesvolle samenwerking een vervolg krijgt. We zijn ervan overtuigd dat de 3 clubs elkaar versterken en dat zodoende ervoor gezorgd kan worden dat vrouwenvoetbal in Coevorden en omgeving een goede en brede basis heeft. Het belangrijkste is natuurlijk dat er door de vrouwen op ieder haar eigen niveau gevoetbald kan worden en met de formering van twee teams hopen wij hieraan een bijdrage te hebben geleverd.
Gezamenlijke voetbalclubs uit de gemeente Coevorden
Aan alle (jeugd)leden, sponsoren en donateurs
 
Zoals u in de diverse media hebt kunnen vernemen is de Gemeente Coevorden bezig met een enorme bezuinigingsronde. Deze bezuinigingen zijn ingegeven door de financiële situatie van de Gemeente en hebben grote gevolgen, zeker voor de sportverenigingen. Voor de clubs die zich bezig houden met buitensporten heeft dit tot gevolg dat de totale financiële bijdrage van de Gemeente per 1-1-2016 wordt stopgezet. Met andere woorden de clubs moeten de velden en gebouwen en alles er om heen in eigen beheer onderhouden, er zal geen enkele vergoeding meer tegenover staan. In een periode waarin er veel aandacht is voor gezondheid en bijvoorbeeld obesitas gaat de gemeente Coevorden zich volledig terugtrekken uit de sport. Klik hier voor de flyer
Lees verder
Voetvolley Toernooi
CSVC organiseert op 6 juni (aanvang 13:00 uur) voor het eerst een VOETVOLLEY toernooi op haar velden. Het toernooi is bedoeld voor DAMESTEAMS, HERENTEAMS en JEUGDTEAMS in de leeftijdscategorie van 14 t/m 17 jaar. Deelnemende teams mogen hoeven niet perse teams van een vereniging te zijn maar mogen geformeerd worden uit vrienden, vriendinnen, schoolkameraden, buren enz., enz., als de teams maar een naam hebben. Opgave van teams kan via het aanmeldingsformulier op de Website van CSVC.
Lees verder
Gebroeders Hendriks Hemelvaartstoernooi groot succes
Afgelopen woensdag en donderdag heeft bij Germanicus het Gebroeders Hendriks Hemelvaartstoernooi plaats gevonden. Het was alweer de 30ste editie van het toernooi. De organisatie kan terug kijken op een zeer geslaagd toernooi. Op het toernooi kwamen in totaal 20 teams af, dertien herenteams en zeven vrouwenteams. Uiteindelijke winnaars werden DKB 3 en St. Alcides/Meppel VR1. Namens de gehele vereniging willen wij Michel Blanken, Peter Blanken en Body Stundebeek en hun team danken voor de uitstekende organisatie van het toernooi.
 
Het bestuur.
Lees verder
Huldiging Germanicus F2
Aanstaande zaterdag 23 mei speelt F2 om 9:00 uur de laatste wedstrijd van het seizoen op de Pampert. Omdat wij kampioen zijn gaan we de laatste kampioenswedstrijd uitbundig vieren. Het zou mooi zijn als er dan heel veel supporters aanwezig zijn zodat de jongens goed aangemoedigd worden. Dus iedereen op 23 mei om 9:00 uur naar de Pampert zodat F2 er een mooi feest van kan maken.
Oproep supporters Germanicus
Nu er bijna geen teams meer spelen verwacht het 3e van Germanicus nogal wat publiek bij de uitwedstrijd tegen Beilen (vandaag), maar volgende week thuis zeker! Ze spelen dan op 24 mei om 10.00 uur tegen Beilen. Komt allen, want ze zijn jullie support nodig!
F2 en D2G opnieuw kampioen!!!
Onze F2 en D2G zijn gisteren 16 mei opnieuw kampioen geworden. D2 behaalde het kampioenschap in Elim door een prima 5-1 overwinning. F2 won in Klazienaveen van KZC'08 met 4-1 hierdoor werden ze onbereikbaar voor nummer 2 CSVC. F2 wordt aanstaande zaterdag 23 mei gehuldigd tijdens de laatste thuis wedstrijd van het seizoen.
JONGENS EN MEISJES VAN D2G EN F2 HARTELIJK GEFELICITEERD MET HET KAMPIOENSCHAP!!!