Germanicus - Protos
Aanstaande zondag 24 augustus speelt Germanicus 1 zijn eerste officiële duel dit seizoen. De mannen van Eric Prins mogen het in deze bekerwedstrijd opnemen tegen Protos die gepromoveerd is naar de 3e klasse. Behalve Marco Verhoef en Harm Hindriks is iedereen fit. De wedstrijd begint om 14:00 uur op de Pampert.
 
Op zaterdag 30 augustus 20:00 uur vindt de officiële spelerspresentatie van Germanicus 1 plaats in de kantine van Germanicus, iedereen is welkom!
Oktoberfest
Vrijdag 10 oktober vanaf 21:00 uur zal de kantine worden omgetoverd tot een ‘Biergarten’. Bierpullen, lederhosen, sexy dirndls, pommes en currywurst zullen de boventoon voeren. De voorbereidingen zijn al in volle gang en het belooft een groots feest te worden. Iedereen is welkom; van spelende leden tot sponsoren. Kortom, iedereen met een Germanicushart nodigen wij uit.
In een Tiroler kantine worden natuurlijk ook Tiroler Männer und Dirndls verwacht! Wij hopen dat er een grote opkomst is deze avond, zodat we er samen weer een knalfeest van kunnen maken!
Liebe Grüβe van de activiteitencommissies! Bis 10 oktober!
Nieuwe sponsor
Thiele & Kor Plastics Machinery BV, (kortweg TKPM) is gevestigd in Nieuwegein. Wij zijn een dienstverlenende handelsonderneming die gespecialiseerd is in het leveren van spuitgietmachines, robotsystemen en randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de Benelux. Wij werken met een team van 10 mensen, die allemaal reeds vele jaren in de kunststofindustrie werkzaam zijn, allemaal vanuit hun eigen specialisme. Voor de nabije toekomst zijn wij op zoek naar uitbreiding van het team. Met name in België en Luxemburg, alsook in het Zuiden van Nederland zijn we nog op zoek naar verkoopspecialisten.
Lees verder
Vrouwen 1 op zoek naar speelsters
Het super enthousiaste team NKVV/Germanicus Vrouwen 1 zijn dringend op zoek naar speelsters. Lijkt het jou leuk om te voetballen in dit leuke en enthousiaste team neem dan contact op met Bert Heidema (tel. 06-44159099).
Leider gezocht voor Vrouwen 2 elftal
Een superenthousiast elftal met fanatieke dames die veel voetbalplezier willen maken komend seizoen, zijn op zoek naar een leider (-s) die de dames hierin kunnen ondersteunen. De start van het nieuwe voetbalseizoen komt met rasse schreden dichterbij!
 
Naast het geven van aanwijzingen langs de lijn/dug-out bestaat het takenpakket uit de volgende zaken:
Lees verder
Voetbal Fundag foto's
Er zijn nieuwe foto's beschikbaar van de voetbal fundag van afgelopen vrijdag 15 augustus.
Klik op "Foto Galerij" of klik hier.
Verslag Voetbal Fundag
Gisteren werd op de Pampert het nieuwe voetbalseizoen op spectaculaire wijze geopend.
De organisatie was in handen van Bjorn Boes van BBFreestyle. Samen met onze jeugdactiviteiten commissie was er een programma in elkaar gezet. De ochtend werd afgetrapt door de E en F jeugd.
Klik hier voor foto's
Lees verder
Oefenwedstrijd Germanicus - Dedemsvaart
Zondag 17 augustus speelt Germanicus 1 een oefenwedstrijd tegen Dedemsvaart 1. De wedstrijd begint om 14:00 uur.
Jeugd vermaakt zich op Voetbal Fundag
Op het hoofdveld van voetbalvereniging Germanicus in Coevorden werd gisteren de Voetbal Fujndag gehouden. De organisatie is in handen van Björn Boes van BBFreestyle, samen met de jeugdactiviteitencommissie van Germanicus.

Het betekende de opening van het nieuwe seizoen voor de jeugd van Germanicus en CSVC. De jeugd kon zich de hele dag vermaken op het hoofdveld van Germanicus met diverse voetbal opblaasattracties. De aftrap van de Voetbal Fundag werd ’s morgens gegeven door de F- en E-jeugd. Echter voordat de groepen werden ingedeeld gaf Björn Boes nog een demonstratie van zijn kunnen.

De D- en C-jeugd en B- en A-jeugd konden zich ’s middags uitleven op sportpark de Pampert. Er kon geoefend worden op de perfecte omhaal in de exclusieve omhaalarena van BBFreestyle. Ook pannavoetbal en levend tafelvoetbal stonden op het programma van deze druk bezochte jeugddag van beide verenigingen. Leuke bijkomstigheid is dat Björn Boes ooit gespeeld heeft bij zowel Germanicus als CSVC.

Sinds vorig jaar werken Germanicus en CSVC al samen met de A-jeugd, dit jaar is de samenwerking uitgebreid met de B- en C-jeugd terwijl volgend seizoen ook de D-, E- en F-jeugd van beide verenigingen gaan samenwerken.

Bron: www.coevordenhuisaanhuis.nl

Trainings discipline
Graag willen wij de trainers dringend vragen om geen gebruik te maken van veld 2 en veld 3 als trainingsveld. Alleen na overleg met onze consul Henk Kruk mag hiervan worden afgeweken. Tevens willen wij de elftallen vragen om te gaan trainen op de aan hun aangegeven avonden. Er is bewust een planning gemaakt om de velden zo optimaal mogelijk te belasten en te benutten. Bij vragen staat Ton de Roo ter beschikking. Hartelijk dank voor jullie medewerking.
 
Michel Pot