Sponsornieuws: Geveke Parker Store
Germanicus heet GEVEKE PARKERSTORE van harte welkom als nieuwe sponsor!
 
Geveke ParkerStore, dé one-stop shop voor al uw pneumatische en hydraulische benodigdheden!

U kunt bij ons terecht voor onder meer:
· pneumatische en hydraulische benodigdheden;
· het laten persen, testen en certificeren (tot 4500 bar) van hydraulische slangen;
· een uitgebreid assortiment manometers;
· Transair leidingwerk; lichtgewicht, lekdicht leidingwerk van aluminium, makkelijk in montage, voor uitbreiding op bestaand leidingwerk en bevestiging zonder dragende constructie;
· compacte zuigercompressoren voor industrieel gebruik.

Geveke ParkerStore – Modem 14a - 7741 MJ Coevorden – 0524 525 348 – www.geveke-parkerstore.nl
Uitnodiging Vrijwilligersavond
Beste Germanen,

Vrijdag 13 februari wordt het jaarlijkse vrijwilligersfeest weer georganiseerd. Met dit feest willen wij proberen om een klein beetje iets terug te doen voor jullie inzet voor de leden van onze club. Zonder jullie is het onmogelijk om wekelijks iedereen (zowel financieel als fysiek) aan het voetballen te houden, zouden we niet een van de gezelligste en mooiste kantines hebben, zou de informatievoorziening via de geel/zwarte, internet en facebook niet van het niveau zijn zoals het nu is en zou de Pampert niet een van de mooiste en best onderhouden sportparken in Noord Nederland zijn!

Uiteraard zal voor de inwendige mens gezorgd worden en DUO FLEX zal de live muziek voor zijn rekening gaan nemen.

Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom en zal de eerste selectie onder leiding van Eric Prins jullie verzorgen!

Dus ben je nu leider van de F4, gastvrouw of gastheer in de kantine, “Pampertpoetser”, internetnet beheerder, geel/zwarte koerier, lid van de activiteiten of sponsorcommissie of op andere manier aan onze club als vrijwilliger verbonden? We zien jullie graag op 13 februari!!

Namens het bestuur

Michel Pot
Germanicus populaire club
De wekelijkse fotoprijsvraag van www.tweenul.nl kreeg veel goede anwoorden. "Gezien het grote aantal inzendingen op de wekelijkse fotoprijsvraag, moet Germanicus wel een populaire club zijn. Heel veel deelnemers wisten dat deze foto van de bespeler van sportpark De Pampert in Coevorden is."
Sponsornieuws: Wok Four You
Wok Four You is een bekend adres voor veel voetbalteams. Menig voetbalteam van Germanicus heeft bij Wok Four You reeds gegeten. Juist om deze reden heeft Wok Four You besloten wat terug te doen en is sponsor geworden voor de duur van maar liefst vijf jaar. De Wok, gevestigd in de Sallandsestraat, is iedere woensdag tot zondag geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur. 65+ en kinderen krijgen bij de Wok Four You een leuke korting. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.wokfouryou.nl.
Griezelfeest F-jeugd Germanicus
Op vrijdag de 13e februari is er het griezelfeest voor de F-jeugd van Germanicus. Het griezelfeest vind plaats in de sponssorruimte van Germanicus en is van 18.30 tot 20.00 uur. Kom dus allemaal naar de Pampert om gezellig mee te griezelen!!
 
Sponsornieuws: Restaurant de Baander
De Baander in Dalen is om meerdere redenen een uitstekende locatie voor een goede maaltijd. In tegenstelling tot andere restaurants, is restaurant de Baander zeven dagen in de week geopend! Het restaurant is sfeervol ingericht en de menukaart biedt bijzonder veel mogelijkheden. Opvallend op de kaart zijn de lokale gerechten, bijvoorbeeld een biefstuk uit de regio. Ook weet het personeel bij de Baander goed te adviseren wat betreft kwaliteitswijnen bij verschillende vlees- en visgerechten.
Lees verder
Uitbreiding samenwerking jeugd Germanicus / CSVC
Het samenwerkingsverband tussen Germanicus en CSVC met de A junioren is dit seizoen uitgebreid met de B en C junioren. Los van de goede sportieve prestaties over de hele breedte zijn de spelers , trainers en begeleiders zeer enthousiast over de samensmelting van twee voetbalculturen tot één voetbalbolwerk voor de jeugd waarin ieder talent tot zijn/haar recht komt!
Dit grote succes willen we graag een vervolg geven in de vorm van een uitbreiding van de samenwerking voor komend seizoen. Dan zal ook de D-jeugd aansluiten om zo te profiteren van de vele voordelen zoals:
• Voetballen op eigen niveau, zo kunnen laatbloeiers in een lager elftal tot veel speelminuten komen en zich alsnog goed ontwikkelen met veel voetbalplezier tot een completere voetballer.
• Voetballen op een hoger niveau, door nog meer getalenteerde spelers in één elftal te laten spelen, zullen ze elkaar stimuleren tot grotere prestaties.
• Optimale begeleiding door gecertificeerde trainers die onder een “streng” toeziend oog van Eric Prins het maximale uit de spelers kunnen halen.
Zowel CSVC als Germanicus is zeer tevreden over de huidige samenwerking en kijken er naar uit om de D-jeugd ook te laten proeven van de benoemde voordelen!!
Sponsornieuws: Forcys Computer & IT Specialist
Forcys is lange tijd sponsor geweest van de club, echter de afgelopen twee jaar niet. Inmiddels heeft het bedrijf met o.a. een vestiging in Coevorden een nieuwe bedrijfsleider, Tom Dekker. Tom is voetbaldier en trainer van het dreamteam (de B’s) in combinatie met Harry Kiewiet. Forcys komt met een groot tien meter bord langs het hoofdveld te hangen.
Lees verder
Sponsornieuws: Mavin Group
Germanicus heeft tijdens het trainingskamp in Malta wederom een sponsor van formaat binnengehaald. De Mavin Group, gevestigd in Nieuw-Amsterdam, neemt direct plaats in de top drie van clubsponsors. Tijdens het trainingskamp kwamen de club en Mavin overeen vanaf komend seizoen op grootse wijze uit te pakken (details worden in mei bekend gemaakt). Directeur Martijn Meijering, woonachtig in Schoonebeek, heeft vertrouwen in de groei die Germanicus doormaakt en ziet de club graag sportief stappen maken. “Vooral de huidige doorstroming van A en zelfs B jeugd naar de eerste selectie, zijn resultaten van een aantal jaren hard werken”.
Lees verder
Germanicus wint oefenduel
Germanicus heeft gisteravond gewonnen met 3-2 in het oefenduel tegen VKW uit Westerbork. Doelpuntenmakers: Wesley Schutten (2x) en Nick Schuiling.