Algemene ledenvergadering 2015
Aanstaande vrijdagavond 27 november vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. De ledervergadering start om 20:00 uur in de sponsorruimte.
Germanicus/CSVC D2 uitgebekerd
Voor aanvang van de bekerwedstrijd GERM/CSVC D2 tegen SJO ZVC D1 werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de slachtoffers in Parijs. Na dit eerbetoon begon de wedstrijd, de intentie van de bezoekers werd meteen duidelijk, aanvallen. ZVC bleek over een goed team te beschikken die ook goed combinatie voetbal kunnen spelen. Na 5 minuten was het echter D2 die de eerste kans kreeg, helaas kon Thijmen de Lange de score niet openen.
Lees verder
Op=op sponsoractie update
De sponsoractie loopt inmiddels enige tijd en we kunnen zeggen dat het enthousiasme overheerst!! Om de actie nog een extra boost te geven willen we alle verenigingen uitnodigen voor een speciale koopavond. Tijdens deze koopavond tellen de gespaarde bonnen dubbel!! Tevens krijgen alle klanten deze avond 10% korting op onze toch al aantrekkelijk geprijsde producten!! Met uitzondering van aanbiedingen en medicijnen. Klik op de afbeedling om de flyer te bekijken.
Oliebollentoernooi 2015
Ook dit jaar wordt er weer een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Deze keer zal het traditionele Oliebollentoernooi plaats vinden op 30 december in de Swaneburg, tussen 09:00 uur en 18:30 uur. Download hier het opgaveformulier en lever deze in bij je leider en/of trainer. Opgave kan tot en met 21 december.
Afgelastingen
De wedstrijd Germanicus 1 - Heerenveen 1 gaat vanmiddag, vanwege het slechte weer, niet door. Dit geldt ook voor de wedstrijden van Germanicus 3, 4, 5 en 6. De wedstrijd Joure 2 - Germanicus 2 gaat wel door.
Wedstrijdverslag GERM/CSVC D2 - SVV'04 D3
De op papier makkelijke wedstrijd tegen nummer laatst SVV'04 D3 stond op het programma. Een wedstrijd goed voor het doelsaldo werd vooraf gezegd, maar hoe anders ging het in de wedstrijd. SVV'04 trok zich massaal terug voor hun eigen doel. Het was éénrichtigsverkeer naar het doel van SVV'04 waar het moeilijk doorkomen was voor D2. Na 5 minuten had Daan een mooie actie in huis, het schot belande helaas op de lat.
Lees verder
Sponsornieuws: Spruco NPNG Administratieve Dienstverlening
Spruco NPNG, eigenaar Lucas Spruyt, is een administratiekantoor dat inmiddels zo’n 15 jaar vanuit Coevorden actief is in Drenthe en Groningen. Het bedrijf is een voortzetting van werkzaamheden in accountancy. De activiteiten bestaan uit het administrateurschap voor bedrijven die te klein zijn voor een fulltime professional, maar groot genoeg voor administratieve dienstverlening op regelmatige basis. www.spruco.nl
Lees verder
Germanicus en Nieuw-Buinen in evenwicht
Afgelopen zondag 8 november werd de wedstrijd Nieuw Buinen tegen Germanicus gespeeld. Beide teams zitten in een lastige periode. Eric Prins had weer de beschikking over laatste man Erwin Doorn en daardoor kon Daniel Balsala weer doorschuiven naar het middenveld waar hij samen met Ruben Sinnema die ook weer fit is het centrale duo vormde deze middag.
Lees verder
Wedstrijdverslag Schoonebeek D1 - GERM/CSVC D2
Winderig Nieuw-Schoonebeek was het volgende station voor D2 op zaterdag 7 november. Kain had van tevoren de jongens goed geinstrueerd om er van begin af aan er boven op te zitten. Dat deden de jongens van D2. In de 5e minuut de eerste mogelijkheid voor Daan, een kopbal werd na een corner net naast gekopt. 5 minuten later was het Ron die na een goede aanval over meerdere schijven helaas niet scoorde. De aanvalsdrift bleef, een minuutje later was het Thijmen de Lange, die de score opende. Vier minuten later was het weer Thijmen de Lange die raak schoot 0-2.
Lees verder
Uitslag Ganzemarkt Klaverjassen
Het traditionele ganzemarkt klaverjassen heeft het afgelopen weekend weer plaats gevonden hieronder de uitslagen:

Uitslagen Jokeren:
1. H. Eulink 31 ptn
2. G. Bakker 55 ptn
3. W. Evers 56 pnt
4. H. Kruk 72 pnt
 

Uitslagen klaverjassen:
1. Wolter Santing 5863 ptn
2. Altinus Pol 5633 ptn
3. Henk Kruk 5484 ptn
4. Henk Kip 5227 ptn
5. Herman Eulink 5184 ptn
6. Herman Derks 5100 pt