Het nieuwe jonge 4e elftal
Het komende seizoen kunnen we voor de 1e, 2e en 3e selectie beschikken over 66 spelers. Door deze mooie ontwikkeling zullen we in staat zijn een jong 4e elftal te vormen. De 2e en 3e selectie zal onder leiding van Erwin Haandrikman en Bert de Vries trainen en uit deze groep zal het 4e geformeerd worden. Nadat 2 jaar geleden het jonge 3e ontstaan is, is dit opnieuw een fantastische ontwikkeling voor onze club. Wij zijn nog op zoek naar een leider voor het nieuwe 4e! Bij belangstelling kun je contact opnemen met Ton de Roo.

Het bestuur

AH Offerein Bokaal
Ondanks dat de voetballers en supporters momenteel genieten van een welverdiende vakantie is het aftellen naar het nieuwe voetbalseizoen begonnen. In de aanloop hier naar toe organiseren v.v. Hoogeveen en HZVV voor de vierde keer het toernooi om de AH Offerein Bokaal. De laatste twee edities waren een groot succes. Gemiddeld kwamen er per avond zo’n 700 toeschouwers op dit toernooi af, dat dan ook een vaste plaats heeft verworven op de voetbalkaart.
Lees verder
7 X 7 nu ook bij Germanicus!
Het sterk in populariteit groeiende 7 X 7 zal komend seizoen bij Germanicus van start gaan.
Er zal in het na- en voorseizoen 4 maal op de vrijdagavond in toernooi vorm gespeeld worden.
De volgende data staan inmiddels al vast: 11 en 25 september 2015, 2 en 16 oktober 2015.
Voor meer informatie graag contact opnemen met:
Gienus Meijerink - 0640960100
Ton de Roo - 0653736188
Competitie indeling Germanicus 2, 3, A1, B1 en C1
De KNVB heeft de competitie indelingen van Germanicus 2, 3, A1, B1 en C1 bekend gemaakt. Klik in het menu hiernaast op WEDSTRIJDEN of klik op KNVB DATASERVICE link. De rest van de teams zal de KNVB later bekend maken.
Teamfoto's afgelopen seizoen in fotogalerij
Alle beschikbare teamfoto's van de mini germanen t/m Germanicus 1 van het seizoen 2014-2015 zijn beschikbaar in de fotogalerij. Klik hiernaast op fotogalerij of klik op deze link om de foto's te bekijken.
Combisport verlengd kortingsperiode
Combisport Coevorden heeft aangegeven dat de kortingsperiode verlengd wort tot 1 juli 2016!
Germanicus bedankt Combisport voor dit genereuze gebaar.

 

Terugblik Germanicus 3 seizoen 2014-2015
Wat een seizoen! Nieuwe trainer nieuwe leider aantal nieuwe spelers. Iedereen moet wennen aan elkaar en de vraag is: Wat gaat dit seizoen brengen? Het begin van het seizoen verloopt stroef. Het is sprokkelen elke zondag om 11 spelers bij elkaar te krijgen en als we die hebben is het elke zondagmorgen een verrassing wie is er op tijd ,wie belt er op laatste moment af en wie we op laatste moment nog wakker moeten bellen of nog een speler uit een andere team wakker moeten bellen om te kunnen spelen. Gelukkig hebben we altijd nog een troef achter de hand in de vorm van trainer/speler Bert de Vries die altijd bereid was om nog een aantal minuten mee te spelen.
Lees verder
Bekerwedstrijden
Germanicus 1 is door de KNVB in de komende strijd om de Districtsbeker ingedeeld in poule 49 met als tegenstanders Berkum, VV Heino en d'Olde Veste '54.

Berkum speelt in de zaterdagse 1e klasse B. Olde Veste '54 uit Steenwijk speelt al jaren in de noordelijke 1e Klasse E van het zaterdagvoetbal terwijl VV Heino uitkomt in de zondagse 1e Klasse D. Nadere bijzonderheden over het wedstrijdschema worden later bekend gemaakt en zult u via deze site kunnen lezen. De eerste wedstrijd van het Districtsbekertoernooi is gepland voor zondag 23 augustus.
KNVB maakt indeling bekend 15-16
De KNVB heeft de indeling bekend gemaakt van de 1e klasse F, hieronder het overzicht.
 
Bergum Hoogezand
Emmen Joure SC
Erica SC Nieuw Buinen
FVC Rolder Boys
Germanicus SVBO
Heerenveen TEVV
Hoogeveen WVV
 
Damesvoetbal bij CSVC en Germanicus, het begint al bij dames C1
Vanaf seizoen 2015/2016 gaan we starten met een meidenelftal in de C-jeugd! Dit is uniek voor Coevorden en omstreken en deze mogelijkheid willen we dan ook graag ondersteunen om de volgende redenen:
  • het voetbalplezier bevorderen voor de meiden ook na de D-jeugd;
  • een goede onderbouw neerzetten om zo de doorstroming van de jongere meiden naar de senioren dames te bevorderen;
  • goede aansluiting ontwikkelen voor de meiden naar het senioren damesvoetbal;
  • om uiteindelijk alle meiden op eigen niveau te kunnen laten voetballen in een reële competitie
Lees verder