Germanicus sterker dan FC Assen

Germanicus ging zondag op bezoek bij FC Assen en boekte een verdiende 0-7 overwinning. Germanicus begon sterk en had reeds in de 1e minuut op voorsprong kunnen komen. Een prima steekbal van Kain Hoogeveen bracht Marco Verhoef alleen voor de doelman, maar Verhoef wist niet af te ronden. Germanicus bleef sterker, maar moest wel oppassen...
Read More

SNS Pupil van de week: Alwin Hakkers

Aanstaande zondag 17 februari is Alwin Hakkers SNS pupil van de week. Alwin voetbalt in JO13-3, alle spelers van Germanicus zijn favoriet bij hem. Tijdens de wedstrijd Germanicus – Rolder Boys mag Alwin de aftrap verrichten. Wij wensen Alwin heel veel plezier. Klik hier voor zijn vragenlijst.

Voetbalquiz

Zaterdag 23 februari wordt er een voetbalquiz gehouden in de kantine van CSVC. Er zijn grandioze prijzen te winnen!! Geef je snel op bij Wim Wiegman (wim.wiegman@home.nl of 06-48509237).

SNS Pupil van de week: Isis Hilbink

Aanstaande zondag 3 februari is Isis Hilbink SNS pupil van de week. Isis voetbalt in MO11-1, haar favoriete speler van Germanics 1 is Daan van Dijk. Tijdens de wedstrijd Germanicus – Stadskanaal mag Isis de aftrap verrichten. Wij wensen Isis heel veel plezier. Klik hier voor haar vragenlijst.
1 2 3 27