Algemene vergadering 30 november

De algemene (leden)vergadering van CVV Germanicus zal plaatsvinden op donderdag 30 november 19.30 uur op de Pampert. De agenda zal halverwege november op onze website worden gepubliceerd.

Tijdens de vergadering zullen we in ieder geval vier nieuwe hoofdbestuurders kandidaat stellen, worden de jubilarissen in het zonnetje gezet en zal de beker van verdiensten worden uitgereikt.

Belangrijk en centraal onderwerp tijdens deze vergadering is het voorstel tot aanpassing van de statuten en het huishoudelijke regelement. Deze stukken dateren uit 1994 en bevatten passages die niet meer van toepassing zijn. Het bestuur heeft haar aanpassingen gedeeld met de Raad van Advies en notaris Lennard Reinsma van Veen & Veste in het bijzonder. De komende twee weken volgt daaruit een definitief advies. Het bestuur zal de officiƫle route bewandelen om de statuten te laten aanpassen, wat betekent dat tenminste twee weken voor de algemene vergadering ieder lid een kopie ontvangt van de voorgestelde aanpassingen.