Hoofdsponsor Jeugd

123inkt.nl

123inkt.nl (gevestigd in Nederhorst den Berg) is voor zes jaar hoofdsponsor bij de samenwerkende jeugd van CSVC en Germanicus. Op basis van bepaalde criteria selekteert 123inkt.nl in elke regio van de KNVB een vereniging, waar men zich als sponsor aan verbindt. Met name het samenwerken van de jeugd van beide Coevorder clubs sprak 123inkt.nl enorm aan, daar men grote waarde hecht aan samenwerken, respect en gelijkheid.

Met meer dan anderhalf miljoen klanten is 123inkt.nl een zeer succesvolle webwinkel, gespecialiseerd in printerbenodigdheden. Men verkoopt onder andere inktcartridges, toners, fotopapier en kantoorartikelen. De afgelopen acht jaar is 123inkt.nl elk jaar door consumenten verkozen tot beste webwinkel van Nederland in de categorie “Computer Hard- & Software” bij de Nationale Thuiswinkel Awards en Webshop Awards.

In de bedrijfsfilosofie van 123inkt.nl past het om een gezonde ondernemerszin te combineren met maatschappelijke betrokkenheid. Zo heeft men een uniek cartridge recycle programma opgezet, waarmee al meer dan 90 goede doelen worden gesteund. De voorliefde voor sport binnen het bedrijf, voor voetbal in het bijzonder, leidde tot het opzetten van een sponsorprogramma, dat geheel gericht is op het ondersteunen van het jeugdvoetbal.

123inkt-nl-logo