Sponsoren

C.V.V. Germanicus is een unieke voetbalclub in Noordoost Nederland met een historie die teruggaat tot 1911. De club kent een prachtig sportpark in het centrum van Coevorden wat historie en voetbal uitademt.

Als werkgevers van Coevorden is het van groot belang om balans te creëren in de samenleving. Balans wordt gecreëerd door enerzijds werk, anderzijds vrijetijdsbesteding. Als grootste sportvereniging in de gemeente Coevorden is C.V.V. Germanicus verantwoordelijk voor de vrijetijdsbesteding van een groot deel van de bevolking. Naast sport en ontspanning, is C.V.V. Germanicus een club waar mensen elkaar ontmoeten en in gesprek komen, zowel privé maar zeker ook zakelijk.

Germanicus timmert hard aan de weg en dit heeft geresulteerd in een forse uitbreiding van haar sponsorbestand. Met bijna 200 sponsors heeft Germanicus een prachtig sponsorbestand. Sponsoring bij Germanicus is als een verlengstuk van uw marketingafdeling. Belangrijk element hierin is dat C.V.V. Germanicus de sponsor centraal stelt in haar beleid en zorgt dat sponsoring meer is dan goodwill.

Sponsoren van Germanicus zijn preferred suppliers wat wil zeggen dat wij alleen inkopen bij onze sponsoren. U als sponsor staat centraal in ons beleid en een win-winsituatie is bij Germanicus geen theorie maar keiharde praktijk. C.V.V. Germanicus biedt ieder bedrijf, ongeacht het budget, een meer dan aantrekkelijk pakket. Onze sponsoren bepalen namelijk zelf hoe het pakket tot stand komt zodat u als sponsor altijd het maximale terugkrijgt voor uw uitgaven.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen. Op onze website kunt u vinden wie van uw collega-ondernemers al sponsor is bij onze club.