Hoofdsponsor

Gebroeders Hendriks

Gebr. Hendriks is een metaalrecyclingbedrijf dat is opgericht in 1994 door de broers Dirk en Marinus Hendriks. Het bedrijf heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een moderne onderneming waar het inzamelen van metalen op een milieubewuste manier hoog in het vaandel staat.

Vakbekwaamheid, flexibiliteit, service en betrouwbaarheid zijn de factoren die er voor zorgen dat zij nog volop groeien. Gebr. Hendriks richt zich op de in- en verkoop en verwerking van non-ferro, zoals aluminium, koper, zink, rvs en messing.

Met het moderne machinepark worden de verschillende metalen zorgvuldig van elkaar gescheiden. Iedere lading wordt door Hendriks nauwkeurig gecheckt op kwaliteit, inhoud, opbrengst en radioactiviteit. Dit geheel volgens de geldende wet en milieuregelgeving.

De vrachtauto’s van Hendriks zult u regelmatig rond Coevorden tegen komen. Zij zijn altijd op weg om “oud ijzer” weer een nieuwe bestemming te geven.

Transport en Logistiek wordt in eigen beheer gedaan, en Hendriks is met eigen vrachtwagencombinaties in staat om zeer flexibel te kunnen werken. Containers van 1 tot 40 m2 kunnen daardoor snel worden gewisseld. Plaatsing van containers doen xij geheel zonder kosten. De container wordt bij uw bedrijf afgehaald, gewogen op de weegbrug en conform afspraak wordt het financiële gedeelte met u afgehandeld. Het is natuurlijk ook mogelijk uw metaalafval zelf bij Hendriks aan te leveren.

Gebroeders Hendriks biedt uw bedrijf een totaalpakket, zodat de afvalstroom van metaalafval binnen uw bedrijf vlekkeloos verloopt.

Gebr. Hendriks Recycling
Data 18
7741 MG Coevorden
http://www.hendriksrecycling.nl/
Tel: +31 (0)524 524 055