Blessuretijd wordt Germanicus fataal

De blessuretijd werd Germanicus vanmiddag uit bij GRC fataal, vanuit een corner werd in 2e instantie de Germanicus uitblinkende keeper Jehovah-nis Mendes gepasseerd voor de 2-1 zege van de thuisclub GRC.

Trainer Jan Wielink kon niet beschikken over de zieke Jarne PoL en de niet fitte Nance Hoogeveen.
Vanaf de 1e minuut maakte GRC het spel en drukte Germanicus in de verdediging. In de 8e minuut een vrije schietkans voor de spits van GRC, De keeper van Germanicus pareerde knap. Een minuut later wederom een knappe redding van Mendes op een gericht schot van de spits van GRC.
In de 23e minuut de eerste kans voor de actieve Reinier de Boer van Germanicus, keeper GRC redde met zijn voet. 10 minuten later een kopbal van GRC spits, werd met reflex uit het doel gehaald door Mendes.
Meteen na rust een grote kans voor Reinier de Boer, in de rebound kon Milan van de Weide de coevordenaren op voorsprong zetten, helaas mistte hij.
In de 67e minuut komt GRC op voorsprong, op randje buitenspel mocht de rechterspits doorgaan en scoorde beheerst de 1-0 voor de thuisclub. Hierna namen de mannen van Jan Wielink het heft in handen, ze werden in de 80e minuut beloond met de 1-1,Roelof van Dijk bracht Reinier de Boer in stelling, de Boer schoot de bal simpel in voor de gelijkmaker.
Met een portie werklust probeerden de Germanen het puntje mee te nemen naar Coevorden, helaas werd de blessuretijd tijd fataal. 
Volgende week speelt Germanicus thuis tegen koploper Neo uit Borne.