CSVC EN CVV GERMANICUS-VOETBALPLAATJES SPAREN BIJ COOP OLDENGARM COEVORDEN

COOP Oldengarm Coevorden heeft ons bestuur benaderd voor een lokale voetbalplaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een voetbalplaatje gemaakt is. De droom van veel CSVC en CVV Germanicus-leden wordt nu werkelijkheid! Voetbalplaatjes van jezelf en andere CSVC en CVV Germanicus-leden zijn in het najaar van 2019 verkrijgbaar bij COOP Oldengarm Coevorden. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging(en) extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

De fotosessies zullen … plaats gaan vinden, zodat we deze voetbalplaatjesactie in het najaar flitsend van start kunnen gaan! Houd onze website goed in de gaten om te zien wanneer jouw team wordt verwacht.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze voetbalplaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai voetbalplaatje te maken hebben we voor deze actie wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw voetbalplaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, als je deze kans niet voorbij wilt laten gaan.

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je te allen tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen? Ga dan naar:

CSVC: https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-csvc/

CVV Germanicus: https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-germanicus/ 

Jeugd Germanicus/CSVC: https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-jeugdgermanicuscsvc/

en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Let op! Maak je toestemming compleet m.b.v. de bevestigingsmail. Deze kan nog wel eens in de ‘spam’ terecht komen.