Definitief programma van het Gebroeders Hendriks Hemelvaartstoernooi 2022!

Beste Voetbalvrienden/vriendinnen!

Het lijkt nog ver weg maar over iets meer dan één maand is het weer zover! De pampert zal dan weer het toneel zijn voor het gezellige Gebroeders Hendriks Hemelvaartstoernooi. Hierbij zullen verschillende dames en herenteams de strijd aangaan voor de welbefaamde beker. Zullen er nieuwe kampioenen uit het as herrijzen of zullen de titelverdedigers de beker opnieuw naar huis meenemen. Dit zal op 26 mei bekend worden!

Inmiddels hebben wij al veel aanmeldingen mogen ontvangen van de topteams die aanwezig gaan zijn op het toernooi! Door de verschillende aanmeldingen zal het weer lastig zijn om de beker mee naar huis te kunnen nemen!

We beginnen de avond van woensdag 25 mei met de afscheidswedstrijd van Marco Verhoef. Deze wedstrijd zal afgetrapt worden door de Mini-Miss, de Miss Ganzenhoedster en de Mini-Mister Ganzenhoeder.

Marco heeft zo’n dertien jaar lang zijn voetbalkunsten laten zien in het eerste elftal van Germanicus. Na ruim 80 doelpunten voor de hoofdmacht was het goed geweest. Marco is op dit moment nog actief in het 3e elftal van Germanicus.

Wanneer we uitgebreid afscheid hebben genomen en Marco bedankt hebben voor zijn bewezen diensten voor de club. Zal het feest beginnen in de kantine. Dit jaar hebben wij Danilo Wattez kunnen strikken om zijn muzikale kunsten te vertonen. Danilo Wattez is een zanger uit Elim met een Hollands repertoire en heeft inmiddels met zijn singel “Zingen op Ibiza” de 1 miljoen streams behaald op Spotify!

De donderdag zal het officiële toernooi gaan starten met meer dan 20 teams! Deze teams zullen met elkaar weer de strijd aan gaan om onze felbegeerde beker mee naar huis te kunnen nemen. Deze teams wensen wij natuurlijk allemaal veel succes in de strijd om zich aan te sluiten aan de kampioenen lijst!

Na het toernooi zal traditiegewijs Erik van Klinken de kantine weer op zijn kop zetten. Erik van Klinken is inmiddels iemand waar het Gebroeders Hendriks Hemelvaartstoernooi niet zonder mee kan! Erik van Klinken is een naam die niet onbekend is in Coevorden en omstreken. Kortom zeker een reden om naar de Pampert te komen!

Alle facetten om er weer een mooi toernooi van te maken. Wij hopen natuurlijk dat iedereen sportief de strijd met elkaar aan zullen gaan. Waarbij plezier op nummer 1 staat!! Daarnaast gaan we er weer vanuit dat het weer mooi zal zijn, zodat wij allemaal kunnen genieten van de overheerlijke barbecue en de lekkere drankjes!

Kortom wij zien jullie graag op 25 en 26 mei op sportpark de Pampert!

Via deze weg willen wij TINY Design bedanken voor het maken van de poster!

Ook willen wij Edjestheater / EW-Fotografie bedanken voor het beschikbaar stellen van de fotografie!