Futsallers nemen revanche tegen Zandpol

We eindigden de vorige wedstrijd, na de 6-3 nederlaag tegen dit team, met de tekst: ‘We hebben wat goed te maken’. En dat hebben we zeker gedaan.

In de eerst helft kwamen we op voorsprong door een doelpunt van Justin Tijsma. En waar Dennis Veenstra in de beker nog de score opende voor onze tegenstanders, wist hij deze keer het andere doel te vinden en ons op 2-0 te zetten.

Na rust kwamen onze tegenstanders nog tot 2-1, maar vlak daarna wist onze aanvoerder Ruben Soppe de score uit te breiden tot 3-1. Uiteindelijk kwamen de tegenstanders nog tot 3-2 maar dat was niet genoeg om ons van de puntjes te beroven.

Een hele mooie 3-2 overwinning met grote dank aan de “Man of the match’, onze doelman Martijn Jansen.