GANZENMARKT  KLAVERJASSEN

Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een ganzenmarkt klaverjastoernooi georganiseerd. Er kan inmiddels van een hernieuwde traditie gesproken worden en dit toernooi is dan ook niet meer weg te denken tijdens de ganzenmarktdagen.

Op vrijdagavond 8 november zal om 19.30 uur in de kantine van voetbalvereniging Germanicus het startsein voor het klaverjastoernooi gegeven worden. Vorig jaar deden er ruim 50 personen mee aan het toernooi en daarmee was het zo goed als vol in de kantine.

 Er zal gestreden worden om  verschillende vleesprijzen. De vleesprijzen zijn mede mogelijk gemaakt door slagerij Coevern. Vorig jaar werd de eerste prijs  na een spannende strijd gewonnen door Bertus Bosman.

De organisatie rekent wederom op een grote deelname aan het toernooi. Er wordt dan ook aangeraden om zich op deze avond  vroegtijdig in te schrijven omdat er gezien de ruimte een maximale deelname is . Dit kan vanaf 19.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-. Ook kan men zich nu reeds telefonisch aanmelden bij Herman Eulink met telefoonnummer 06-41254037 of Gienus  Meijerink met telefoonnummer 0524-524530. Voor vragen over het toernooi kan men zich ook tot deze personen wenden.

Er wordt vanuit gegaan dat er net als vorig jaar weer in een gezellige sfeer gekaart wordt.