GANZENMARKT KLAVERJASSEN (update)

Klaverjassen gaat wel door, bij binnenkomst zal er worden gevraagd om QR-code en ID-kaart te tonen.

Door de corona maatregelen ging de jaarlijkse ganzenmarkt en bijbehorende randactiviteiten in 2020 niet door. Dit jaar gaat de ganzenmarkt wel door en daarom ook het ganzenmarkt klaverjassen. Het is 1 van de randactiviteiten die niet meer rond de ganzenmarkt is weg te denken.

Op vrijdagavond 5 november zal om 19.30 uur in de kantine van voetbalvereniging Germanicus het startsein voor het klaverjastoernooi gegeven worden. De laatste keer deden er ruim 50 personen mee aan het toernooi en daarmee was het zo goed als vol in de kantine.

Er zal gestreden worden om een gouden gansje en verschillende vleesprijzen. De vleesprijzen zijn mede mogelijk gemaakt door slagerij Hellinga. Vorig jaar werd het gouden gansje na een spannende strijd gewonnen door Lucas Haalweide.

De organisatie rekent wederom op een grote deelname aan het toernooi. Er wordt dan ook aangeraden om zich op deze avond vroegtijdig in te schrijven omdat er gezien de ruimte een maximale deelname is en er geldt: vol=vol. Het inschrijven kan vanaf 19.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-. Ook kan men zich nu reeds telefonisch aanmelden bij Herman Eulink met telefoonnummer 06-41254037 of Gienus Meijerink met telefoonnummer 0524-524530. Voor vragen over het toernooi kan men zich ook tot deze personen wenden.

Er wordt vanuit gegaan dat er net als de vorige keer weer in een gezellige sfeer gekaart wordt.