Germanicus boekt zege uit bij Lewenborg

Bij slecht weer worden de Germanen ontvangen door FC Lewenborg en gaan van start op het kunstgras, ondanks dat er weinig toeschouwers zijn gaan de spelers van Germanicus gretig van start aangezien de eerste punten van het seizoen zeer welkom zijn.

Door goed samen te spelen wordt door een steekpas vanuit het middenveld Marco Cremer vrij gespeeld voor de keeper en scoort in de 24e minuut de 0-1. Gedurende de hele wedstrijd is Germanicus beter op alle fronten, echter wordt vergeten dit te belonen met doelpunten.

Tijdens de gehele wedstrijd komt de ploeg van André Mulder niet in gevaar en wordt er door de spelers van Lewenborg veelal aan de noodrem getrokken, waardoor er niet meer gescoord wordt. Hier komt verandering in tijdens de laatste 10 minuten van de wedstrijd. De spelers van Lewenborg krijgen geloof in een mogelijkheid en de Germanen denken alles onder controle te hebben. Door het goede keeperwerk van Vincent Beugelink wordt er door de thuisploeg niet gescoord.

In de 84e minuut scoort Kain Hoogeveen vanuit een vrije bal en tekent de 0-2 aan en verzekert hiermee de volle winst voor de ploeg uit Coevorden.