Germanicus speelt met 0-0 gelijk tegen FC Suryoye Mediterraneo

Trainer Alex Padding, hij verving de afwezige Jan Wielink. Alex Padding kon niet beschikken over 4 basis spelers. Erwin Moddejongen was geschorst, Robin Barelds, Devon Smit en Stefan Kikkert waren geblesseerd.
Hierdoor moest Alex Padding zijn opstelling aanpassen. Kain Hoogeveen schoof een linie naar achteren. Als laatste man speelde hij een solide partij. De 17 jarige Duco Streuer en de eveneens 17 jarige Sencer Sony maakte beiden hun debuut in de hoofdmacht van Germanicus. Beide jeugdspelers speelden een meer dan verdienstelijke wedstrijd.
Het begin van de wedstrijd legden beide teams hun accent op een behouden spel om maar niet te verliezen. Hierdoor ontstond er een wedstrijd met weinig doelkansen. Na 16 minuten, de eerste kans voor de Germanen, Roelof van Dijk legde de bal af op Nance Hoogeveen, zijn schot belandde in de handen van de keeper. Voor rust nog 2 kleine kansen voor Germanicus, beide keren was de keeper van de gasten uit Enschede op zijn hoedde.
Na rust hetzelfde beeld, met een iets sterker Germanicus. Debutant Duca Streuer kreeg in de 67 minuut een kans om de score te openen, de bal werd op het laatste moment weggegleden door de verdediger van FC Suryoye Mediterraneo. Beide teams waren daarna  niet bij machte om de wedstrijd open te breken, en waren tevreden met de brilstand.
Volgende week speelt Germanicus uit bij De Tukkers, de wedstrijd in Albergen begint om 14.00 uur.