Germanicus verliest in Rolde

Germanicus heeft vanmiddag onnodig verloren van Rolder Boys. De eerste 15 minuten waren voor de gastheren, spits Siemen Krikke scoorde al naar 5 minuten de 1-0. Hierna kwamen de Germanen steeds beter in de wedstrijd, Jarne Pol en Reinier de Boer waren dichtbij de gelijkmaker.
In de 2e helft drukten de coevordernaren, de boys van Rolde continu op de eigen helft. Mark Uninge had zijn debuut kunnen belonen met een doelpunt, zijn inzet werd door de keeper Robin Geertsma van Rolder Boys gekeerd, ook in de rebound bleef de keeper overeind.
In de 61e minuut kwam Germanicus verdiend op de 1-1. Spits Reinier de Boer tikte simpel de voorzet van Jarne Pol in voor de gelijkmaker.
Rolder Boys bakte er niets meer van, terwijl iedereen zat de wachten op de 2-1 van Germanicus, kwamen de gastheren op 2-1. Keeper Mendes verwerkte een voorzet in eigen doel.
Deze tegenslag kwamen de Germanen niet meer te boven. 5 minuten voor het einde, maakte Siemen Krikke zijn 2e doelpunt.
Germanicus is nog vaster op de laatste plek gekomen. Komende zondag moet er gewonnen worden in de thuiswedstrijd tegen het Friese Jubbega, om nog een beetje hoop te houden voor klassebehoud.