Germanicus verliest met flinke cijfers van VKW

Germanicus heeft vandaag na vier overwinningen op rij een flink verlies geleden in Westerbork. Tegen VKW werd terecht verloren met 5-1. Doelpuntenmaker voor Germanicus was Jessie Rotmensen.

Germanicus startte de wedstrijd zonder de geblesseerde Nance Hoogeveen, Dion Jongbloed en de geschorste Kain Hoogeveen tegen de formatie van oud- Germanicus trainer Karlo Meppelink. De gehele wedstrijd was VKW de bovenliggende partij. Germanicus kon in de eerste helft alleen gevaarlijk worden bij een corner. Deze werd naast gekopt door Erwin Moddejongen. In de 38 ste minuut was het VKW dat op voorsprong kwam via Anjo Willems, 1-0.

In de tweede helft was het VKW dat uit de startblokken schoot. In de 52 ste minuut werd Beugelink verschalkt in de korte hoek, 2-0. Zes minuten later werd de wedstrijd op slot gegooid door spits Nijland die 1 op 1 kwam met keeper Beugelink. Niet veel later moest Germanicus zelfs door met 10 man na een forse overtreding van Daan van Dijk. VKW liep hierna uit naar 5-0. Uiteindelijk was het Jessie Rotmensen die de eer voor de ploeg redde door de 5-1 binnen te schieten.

Volgende week speelt Germanicus tegen WVV. De ploeg uit Winschoten bezet momenteel de derde plek in de 1 e Klasse F. De wedstrijd start om 14:30 op de Pampert.