Germanicus wint ook 2e competitiewedstrijd

Germanicus heeft ook z’n 2e competitiewedstrijd gewonnen, op een geweldige mooie grasmat, de groenploeg van Germanicus had op zondagmorgen het gras nogmaals gemaaid, complimenten voor deze mannen.
Germanicus startte prima, in de 2e minuut nam Roelof van Dijk een perfecte voorzet van Stefan Kikkert in een keer op slof, de bal ging rakelings naast. Een minuut later kon dezelfde Roelof van Dijk de Germanen op voorsprong schieten, zijn inzet werd gestopt door de keeper van Veno.
In de 12e minuut werd de eerste beste aanval van Veno uit Vollenhove de Pampertbewoners fataal, de volledig staande rechterspits kon ongehinderd de 0-1 binnenschieten.
Germanicus ging verder waar het was geëindigd, met vlot combinatiespel en kwam diverse keren door aan de zijkanten. In 20e minuut een fantastische aanval, spits Stefan Kikkert werd ingespeeld en hij zette met een vernuftig hakballetje Roelof van Dijk vrij voor de keeper, van Dijk rondde beheerst af voor de gelijkmaker.
3 minuten later schoot de actieve Stefan Kikkert vanuit een vrije bal de 2-1 voorsprong voor de Germanen.
Voor rust kwam Germanicus nog tot een aantal kansen om de voorsprong te vergroten, helaas hadden de voorwaartsen van de Germanen het vizier niet op scherp staan.
Het eerste kwartier na rust vergat Germanicus te voorsprong te vergroten, hierdoor kregen de gasten uit Vollenhove moed om toch met een resultaat uit Coevorden te vertrekken.
Ondanks een optisch overwicht lukte het de gasten niet om tot doelrijpe kansen te komen.
Germanicus trok de 3 punten over de streep en is nu koploper in de 2e klasse. Volgende week gaat Germanicus op bezoek bij SC Emmeloord, aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur