Gramsbergen winnaar 1e editie Copa Campagne op sportpark De Pampert

Het is Germanicus niet gelukt om de 1e editie van de Copa Compagne te winnen. Na 2 overwinningen op CSVC en SVV had Germanicus genoeg aan een gelijk spel in de laatste wedstrijd tegen Gramsbergen.
Op een gezellig druk sportpark De Pampert keek Germanicus al naar 10 seconden tegen een achterstand. Gramsbergen speelde de bal vanaf de aftrap in de zestien van de Pampertbewoners. De verdediger van Germanicus wilde de bal terug koppen op zijn doelman, zijn kopbal belandde in de voeten van David Houtman, de aanvaller van Gramsbergen benutte deze kans ijskoud voor de 0-1. Na een rommelig kwartier, nam Germanicus het initiatief, met gevarieerd combinatiespel werden de Grambergers in de verdediging gedrukt. In de 35e minuut een grote kans voor de actieve Mike Doldersum, zijn schot met buitenkant rechts miste het doel rakelings. In de 40e een vlijmscherpe counter van Gramsbergen, David Houtman klopte op snelheid zijn tegenstander en schoot beheerst de 0-2 binnen. Kain Hoogeveen kreeg pal voor rust nog een dot van een kans om de aansluitingstreffer te maken, zijn schot werd geblokt door de verdediger van Gramsbergen.
Na rust een beter Gramsbergen, in de 59e scoorde David Houtman zijn derde doelpunt. In de slotfase bepaalde Stefan Kikkert de 1-3 eindstand.
Na afloop van het perfecte georganiseerde toernooi, reikte Eddy Compagne de prijzen uit. Eindstand van de 1e editie van het Copa Compagne toernooi, op de eerste plaats Gramsbergen, 2e Germanicus, 3e CSVC en 4e SVV’04.