JO13-1 wint ook in Schoonebeek

Zaterdag 25 maart trad JO13-1 aan tegen SVV’04 JO13-1. Micha stond weer onder de lat en Jasper stond weer vertrouwd op het middenveld. Mathijs nam de rechtsback positie in. SVV’04 begon goed aan de wedstrijd, na twee minuten al een hachelijke situatie voor het doel van JO13-1. Micha kon de bal verwerken tot inworp. Na deze situatie was het echter √©√©nrichtingsverkeer naar het doel van SVV’04.

In de vijfde minuut had Stan een geweldige dribbel in huis, dwars door de verdediging van SVV’04, 0-1. Vijf minuten later een vrije trap van Stan, de bal belandde op de lat en verdween over het doel. Weer vijf minuten een mooi uitgevoerde aanval die begon bij onze verdediging. Mathijs passte de bal naar Daan, Daan gaf een prima voorzet op Stan, de inzet van Stan werd gekeerd door keeper van SVV’04. De rebound werd binnen getikt door Daniel, 0-2. Een minuutje later was het wederom Stan die de 0-3 liet aantekenen met een strak schot links in de hoek. De 0-4 kwam wederom op naam van Stan te staan, de aangever was deze keer Benjamin. Op slag van rust kwam SVV’04 een beetje uit de schulp kruipen, zij kregen hun eerste corner, maar deze leverde niets op voor de Schoonebekers. Kort voor het fluitsignaal leek Jasper nog een doelpuntje mee te pikken, deze werd echter afgekeurd vanwege buitenspel.

De tweede helft liet hetzelfde beeld zien als de eerste helft, JO13-1 valt aan SVV’04 verdedigd met man en macht. In de vijfde minuut liet Mathijs de 0-5 aantekenen met een fraai afstandsschot wist hij de keeper te passeren. Vijf minuten later liet SVV’04 van zich horen met een schot op het doel van Micha, de bal kwam recht op Micha aan, deze had dan ook weinig moeite om de bal tegen te houden. Na een kwartier voetbal werd het 0-6, Daan was de doelpuntmaker, na een voorzet van Daniel. Vijf minuten later werd de 0-7 door Stan gemaakt, na goed aangeven van Daniel. Twee minuten later een vrije trap vanaf links genomen door Jasper, Nick kopte de bal net over het doel. Twee minuten later wederom een vrije trap, de bal werd genomen door Benjamin, maar hij schoot de bal net over het doel. In de laatste minuut werd er nog bijzonder fraai gescoord door Thijmen. De bal lag op ongeveer 20 meter van het doel, Thijmen schoot de bal met veel gevoel in het doel, zijn eerste doelpunt van het seizoen! De eindstand van 0-8 was bereikt.

Volgende week komt Dalen/DSC JO13-1, de nummer twee in de competitie, op bezoek op de Klinkevlier. Het belooft een spannende topper te worden.