Klusdagen sportpark

Zoals vaker vermeld zijn wij als club ontzettend blij met alle hulp dat wij krijgen als vereniging. De komende weken zullen wij als vereniging een beroep op jullie doen. Als vereniging zijn wij verantwoordelijk voor de onderhoud van ons sportpark. Verder hebben wij als taak om ervoor te zorgen dat ons sportpark toegankelijk wordt. Zo zijn er een aantal klussen die wij tijdens de klusdagen graag aan willen pakken. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om straatwerk, schilderwerk, schoonmaakwerk enzovoorts.

Het doel van de klusdagen is dat wij, naast het opknappen van ons sportpark, elkaar weer ontmoeten (dit wel binnen de geldende maatregelen van het RIVM). De vereniging is belangrijk voor het sporten maar het sociale aspect mag zeker niet onderbelicht blijven. De klusdagen zullen plaatsvinden op zaterdag 5, zaterdag 12, zaterdag 19 en zaterdag 26 juni.

Aanmelden kan door contact op te nemen met Eddy Compagne (06 – 48 40 41 48).

Vrijwilligers

Naast deze klusdagen zijn wij eveneens op zoek naar vrijwilligers die ons gedurende het seizoen kunnen ondersteunen in allerlei taken die spelen bij een sportvereniging. Wilt u als vrijwilliger een steentje bij dragen aan onze club? Dit kan! Uw kunt zich aanmelden via secretaris@germanicus.nl.

Met sportieve groet, Bestuur C.V.V. Germanicus