Overwinteren in Spanje in het mooie Torremolinos

De 1e selectie van Germanicus  heeft een zeer geslaagd trainingskamp achter de rug, waar wij met veel plezier naar terug kijken.  “Team building” was het motto en dat was goed te zien in Spanje! Goede harmonie tussen de spelers , staf , sponsoren en bestuur.

Naast het trainen hebben de spelers uitstekend  gespeeld tegen  Oliveo uit Pijnacker welke ook zondagamateur 2e klasse is. De wedstrijd was mooi om als supporter te aanschouwen met goede kansen over en weer, uiteindelijk winnen we verdiend met 3-2  ( verslag en filmpje staat reeds op de website)

Maar ook buiten het voetbal om wordt er veel plezier gemaakt door de spelers, begeleiding en de sponsoren. Als afsluiter wordt er op zondagavond een bonte avond in het Nederlands Café d’n Brabander georganiseerd waarbij de wel bekende bitterballen niet mochten ontbreken.

Een afvaardiging van het bestuur was ook mee en heeft met Bert de Vries, Rick Schuiling, Eddy Tabbert en Björn Schimmelpenning voor het volgend seizoen wederom een overeenkomst kunnen afsluiten! Fantastisch

Tijdens de terug reis ontstond er een klein probleempje, in verband met slecht weer kon het vliegtuig niet landen op Eindhoven en moest uitwijken naar Schiphol. Echter door snel handelen van Vincent Kleine met Noorderreizen was dit probleem van zeer korte duur en stond de bus voor de terugreis alsnog op tijd op het goede vliegveld om de groep terug te brengen naar Coevorden.

Wij willen iedereen die zijn steentje hier aan heeft bijgedragen hartelijk bedanken.

Bestuur Germanicus.