Selectie Germanicus 1 blijft intact. Milan van der Weide keert terug op de Pampert.

Alle spelers, die dit seizoen deel uitmaken van de eerste selectie van Germanicus, zullen ook volgend seizoen in het mooie geel/zwart spelen. Tevens zullen vanuit de J0-19 Bram Weerink, Nance Hoogeveen en Gutama Abadinsa volledig aansluiten bij de eerste selectie. De drie J0-19 mannen maken nu ook al vaak deel uit van de selectie.

Milan van der Weide zal, na een aantal seizoenen bij hoofdklasser MSC in Meppel, terugkeren op de Pampert. Milan heeft zijn gehele jeugd bij Germanicus gespeeld en kent praktisch alle spelers van het huidige eerste elftal van jongs af aan. Germanicus bouwt dus verder aan een eerste elftal met vooral eigen jeugd.
Wim Veldhuis blijft als grensrechter verbonden aan het eerste elftal en zoals reeds eerder vermeld zal Jens Dost de vervanger zijn van Jan Poelman als leider.
Met Andre Mulder als hoofdtrainer, Frits Kluitenberg en Björn Schimmelpenning als keeperstrainers en Rick Schuiling en Eddy Tabbert als verzorgers is het plaatje wat betreft de begeleiding voor het volgende seizoen compleet.