STAF 1E EN 2E SELECTIE VERLENGD COLLECTIEF

Germanicus is zeer verheugd met het feit dat de voltallige staf van de 1e en 2e selectie haar contract heeft verlengd. Zowel trainers, assistent trainer, keeper trainers, leider, verzorgers en vlagger hebben allen de verbintenis met Germanicus verlengd en zijn ook komend seizoen actief op de Pampert. Hiermee is de continuïteit in onzekere tijden gewaarborgd.

Voor wat betreft de eerste selectie betekent dit concreet dat André Mulder aan blijft als trainer. Terecht natuurlijk na zijn goede prestaties tot noch toe. Ook Jens Dost blijft komend seizoen als leider actief van het eerste elftal. Bert de Vries blijft tevens aan als technische ondersteuning. Bjorn Schimmelpennning en Mathijs Moddejonge zijn ook komend seizoen de keepertrainers. Rick Schuiling blijft verantwoordelijk voor de verzorging van het eerste elftal en is tevens eindverantwoordelijk voor de algehele verzorging van de club. Wim Veldhuis, welke ontbreekt op de foto, blijft de vlagger van het eerste elftal.

Bij het tweede elftal blijft Johan Piening de hoofdtrainer. Eddy Tabbert blijft de verzorger van het tweede elftal en zal Rick Schuiling ondersteunen bij de verdere verzorging van voetballers uit overige teams.

Op de foto staat tevens Arthur van der Veen die eindverantwoordelijk is voor technische zaken vanuit het bestuur van Germanicus. Wij danken de stafleden voor het verlengen van hun contract en hopen snel weer te mogen voetballen!