Vacature Kantinebeheer Germanicus

Germanicus is één van de oudste clubs van Nederland en hier zijn we trots op. Eén van de redenen dat we zo’n rijke historie hebben zijn onze supporters. Deze supporters en ook de spelers van alle elftallen mogen graag napraten over een wedstrijd met een hapje en een drankje of op zijn tijd een feestje vieren in onze mooie kantine op sportpark de Pampert. Om dit alles in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het kantinebeheer voor Germanicus op zich wil gaan nemen.

Wat zijn zoal de taken van de kantinebeheerder?

Als kantinebeheerder ben je verantwoordelijk voor het instrueren, aansturen en begeleiden van de kantinevrijwilligers. Je draagt zorg voor de bezetting van de kantine gedurende de openingstijden. Je houdt de administratie bij en bent verantwoordelijk voor een juiste inkoop en voorraadbeheer, met als doel optimale beschikbaarheid van goederen.

Wie ben jij?

De kantinebeheerder is de spil van de kantine en bij Germanicus zeer belangrijk voor de club. Hij of zij weet wat er leeft binnen de club door de korte lijntjes met de verschillende commissies en weet hier snel naar te handelen. Je zorgt voor een goede communicatie met de mensen met wie je samenwerkt en bent actief betrokken bij de activiteiten die er in de kantine plaatsvinden. Je bent sociaal, klantgericht en vindt het bovenal erg leuk om de spin in het web te zijn.

Lijkt het jou leuk om deze vrijwilligerstaak binnen onze mooie club op te pakken, dit mag alleen maar zou ook kunnen als een goed samenwerkend duo, dan kun je voor 1 september contact opnemen via info@germanicus.nl of onze socials.