Verslag oefenwedstrijd VKW – Germanicus

Germanicus begon slap en ongeconcentreerd aan de wedstrijd waardoor VKW in de 4e minuut van de wedstrijd al een strafschop door de uitstekend leidende scheidsrechter Dilano Compagne toegekend kreeg, 1-0. Germanicus herpakte zich vervolgens en creëerde een licht veldoverwicht. Vanuit een verzorgde opbouw is de eerste kans voor Germanicus een feit. Marco Verhoef wordt in de 30e minuut diep gestuurd door Dion Jongbloed en leverde een voorzet op maat af aan Marco Cremer…helaas was deze kans niet aan hem besteed. Het spel speelde zich vooral op het middenveld af met een sterke Stan Ypenburg aan Germanicus kant. Vlak voor rust zijn we heer en meester in Westerbork, nu nog een doelpunt!

De 2e helft start VKW weer energieker dan onze jongens wat in een paar kansen voor VKW tot uitdrukking kwam. Na ongeveer 10 minuten in de 2e helft leken onze jongens het heft weer in handen te nemen….helaas scoorde VKW na slordig balverlies op het middenveld de 2-0 . Onze keeper Vincent raakte bij dit doelpunt geblesseerd, Nance Hoogeveen was zijn logische vervanger in het doel 😉

De wedstrijd zakte net als de weersgesteldheid naar een bedenkelijk niveau waardoor de eindstand 2-0 bleef voor VKW.

Germanicus kan zich opmaken voor het trainingskamp in Tormolinos alwaar de batterij voor de 2e helft van het seizoen opgeladen kan worden voor het vervolg van de weg naar het kampioenschap!