Verslag Raptim VR1 – NGC VR1

Afgelopen zaterdag 5 september stond de stads derby op de planning. We moesten namelijk voor de beker spelen tegen de dames van Raptim. Iedereen zowel onze dames als de dames van Raptim vonden dit reuze spannend. Want ja.. je wil natuurlijk niet van elkaar verliezen.

De wedstrijd begon iets later want er was iets niet goed met een doel. Nadat dat opgelost was begonnen we vol spanning aan de wedstrijd. En we zochten dan ook snel de aanval op wat resulteerde in een snelle goal van onze aanvoerder Sharon. Die na een minuut of 2 spelen al het net vond. En stonden we al snel met 0-1 voor. En dan ook niet veel later was daar weer Sharon die de 0-2 binnen harkte. Je zag de spanning wat weg zakken bij onze meiden. Maar na een goed half uur spelen kreeg Raptim een mooie kans om op onze goal te schieten. En de wind kwam er goed onder wat resulteerde voor hun een mooie goal. En werd de stand 1-2.

Na rust pakten we het weer goed op als team en kon Sharon haar 3e goal binnen schieten. En haar droom kwam uit..een hattrick!!! Even later was daar Inge die de 1-4 op de pantoffel kreeg. En Lisa die na vele kansen het toch op haar heupen kreeg en prachtig de 1-5 binnen schoot. Tessa vond deze stand nog niet genoeg en schoot de 1-6 binnen. Wat ook tevens de eindstand was. En zijn wij door naar de volgende ronde aangezien wij geen poule hadden. Super gedaan meiden!

📸 Arjan Ekkelenkamp dank je wel voor de foto’s (zie facebook)