Wederom verlies Germanicus

Ook in de 5e wedstrijd heeft Germanicus de wedstrijd niet kunnen winnen. Pal voor rust speelde Daan van Dijk voor Sinterklaas, door de bal te zacht terug te spelen op keeper Mendes, spits Stan Oude Avenhuis pakte het cadeautje uit voor de 1-0, meteen na rust de 2-0, een voorzet van rechts kon ongehinderd in het vijfmeter gebied worden binnen geschoten door Job Maathuis, en in de slotfase werd Germanicus uitgecounterd door de thuisheren, Stan Oude Avenhuis ronde de counter vakkundig af voor de 3-0.
Voor rust was Germanicus de bovenliggende partij, er werden diverse kansen gecreƫerd, de goed spelende Nance Hoogeveen kreeg de grootste kans in de 42e minuut, zijn inzet belandde in het zijnet. Na rust hetzelfde beeld, Germanicus veelal aan de bal, ook een kans voor een leeg doel was niet aan de ingevallen Stefan Kikkert besteed. Zijn gehaaste schot ging over.
Al met al tot aan de zestien meter een bij vlagen een goed spelend Germanicus, maar als je zo makkelijk de doelpunten weggeeft en de kansen niet afmaakt wordt het een lastig seizoen voor Germanicus.
Volgende week is Germanicus vrij, zondag 3 november speelt Germanicus thuis tegen Twedo.