Wedstrijdverslag WKE’16 2 – Germanicus 2

Germanicus 2 speelde vanmorgen uit bij wke16-2. De aftrap was om 10 uur. Na een kwartier wisselde WKE hun enige bankzitter voor een blessure. De Germanen kregen vanaf de kant te horen dit uit te spelen en het tempo hoog te houden. Maar de Germanen waren de weg een beetje kwijt. Spelers liepen op verkeerde posities en het baltempo was veel te laag. Halverwege de 1e helft kwam de bal op de hand van een speler van Germanicus binnen de 16 en de scheids legde de bal resoluut op de stip. De nr 23 van WKE met een lijf van 2.30m wist de bal snoeihard in te schieten. In de rust legde de trainer op een duidelijke manier uit dat verliezen bij WKE geen optie voor hem was en verliet de kleedkamer al voor de scheids ons geroepen had. In de kleedkamer bleven de spelers achter en werd er nagesproken over de woorden die de trainer zojuist bij hen had achtergelaten.

De 2e helft begon Germanicus fel en wist goed druk te houden op WKE. Met een enkele vrije trap en een individuele actie probeerden we de wedstrijd naar ons toe te trekken. Helaas waren de 45 min van de 2e helft niet meer genoeg om ook nog maar een gelijkspel af te dwingen. 3 punten achterlaten op Grote Geert zijn we na het genot van een snackie weer vertrokken naar de Pampert en gaan we ons deze week weer voorbereiden op de wedstrijd van volgende week.