André Mulder vertrekt bij Germanicus

André Mulder vertrekt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer van Germanicus. Dat heeft hij de spelersgroep dinsdagavond bekend gemaakt. Naast de voetballerij is André Mulder samen met zijn vrouw eigenaar van Sport-inn Mulder. De combinatie voetbal en werk vergt toch veel energie waardoor hij op dit moment ervoor kiest om het wat rustiger aan te gaan doen. Mulder geeft aan dat hij drie mooie jaren heeft gehad bij de club.

Voor André Mulder was het zijn tweede periode als hoofdtrainer van Germanicus. In het eerste seizoen na zijn terugkeer, twee jaar geleden, was Germanicus nog 2 de klasser. De competitie werd toentertijd in maart, vanwege corona, stilgelegd na 16 wedstrijden. Germanicus was destijds koploper en promoveerde hierdoor naar de 1 ste klasse. Vorig seizoen werd de competitie eveneens afgebroken, ditmaal na vier wedstrijden. Dit seizoen doet Germanicus goed mee als middenmoter in de 1 ste klasse.

In totaal heeft André Mulder, over twee periodes, acht seizoenen lang voor de groep gestaan. Als club willen wij André Mulder dan ook bedanken voor zijn inzet en bijdrage aan de afgelopen seizoenen.

Het bestuur.