Een goede stap naar het kampioenschap!

Wederom een spannende wedstrijd dag voor de dames van NGC VR1. De kraker tegen Noordscheschut stond op het programma. Noordscheschut, met evenveel wedstrijden gespeeld en 3 punten achterstand zouden bij winst gelijk kunnen komen te staan, maar wij wisten ook dat we bij winst een enorme goede stap richting het kampioenschap zouden zetten. Om 19:45 u mocht de aftrap genomen worden op sportpark de Klinkenvlier. Een sterk begin van onze kant wat al snel resulteerde in een 1-0 voorsprong door een goal van Marion. Na 20 minuten spelen kakten wij wat in. Na de rust weer vol er tegen aan want ondanks dat we voor stonden kon er nog van alles gebeuren. Er werd een mooie corner genomen door Marion die binnen werd getikt door Ilona, 2-0!! De combinaties werden beter maar door een fout aan onze kant kwam Noordscheschut terug op 2-1.. met nog 20 minuten spelen moest er 200% worden gegeven. Wederom werd er gescoord door ons uit een corner, 3-1 door een doelpunt van Denise. Snel hierna volgde de 4-1 door Ilona. Eindstand NGC VR1 – Noorscheschut VR1: 4-1!

Aanstaande zaterdag spelen wij uit tegen de Weide Vr 2 om 15:30. Alle support is welkom🥳