FC Emmen Voetbalclinics

In de meivakantie komen de FC Emmen Voetbalclinics naar CSVC/Germanicus op vrijdag 1 mei. Heb jij altijd al willen trainen als jouw FC Emmen-helden en ben jij tussen de 6 en 15 jaar? Schrijf je dan nu in voor de FC Emmen Voetbalclinics in de meivakantie!

Tijdens deze dag staat alles in het teken van voetbal en FC Emmen. Je tekent een officieel contract voor één dag en krijgt je eigen FC Emmen-trainingsshirt. Vervolgens start de training onder leiding van echte FC Emmen-trainers. Naast een uitdagende training waar je jouw voetbaltalenten verder kunt ontwikkelen, krijg je een heerlijke lunch.

Speciaal voor keepers wordt er een keepersdag bij FC Emmen georganiseerd op vrijdag 8 mei. De dag is van 10.00 tot 16.00 en voor slechts € 44,95 kun jij al deelnemen aan deze geweldige dag.

De dag zit vol met verrassingen en is van 9.00 tot 16.00 uur. Voor slechts €59,95 kun jij al deelnemen aan deze geweldige dag!
Ben jij tussen de 6 en 15 jaar? Geef je dan snel op door op de link te klikken, want VOL=VOL. https://fcemmen.nl/voetbalclinics-csvc-germanicus/

Voor de keepers, meld je hier aan voor de keepersdag⬇https://fcemmen.nl/voetbalclinics-keepersdag/