Germanicus en Dedemsvaart in evenwicht

Germanicus en Dedemsvaart speelden 1-1 en onder de streep was dat de terechte uitslag.

Dedemsvaart was in de 1e helft de bovenliggende partij en het was vooral aan keeper Vincent Beugelink te danken dat het bij rust 0-1 was voor de bezoekers.

Na rust waren de rollen omgedraaid maar toch was nog een fantastische redding van Beugelink nodig om Germanicus niet op een onoverbrugbare achterstand te zetten. Germanicus nam het heft in handen en na een overtreding op Marco Cremer schoot Roelof van Dijk de toegekende strafschop feilloos binnen. Germanicus probeerde door te drukken en een schot van Cremer trof de paal. In de slotfase kreeg Germanicus na een overtreding op Kain Hoogeveen de tweede strafschop toegewezen. Marco Cremer wist deze buitenkans niet te verzilveren en trof de lat.

Het was misschien ook wel te veel van het goede geweest. De wedstrijd eindigde dus in 1-1 en hiermee verdween de 2e periodetitel uit zicht.

Germanicus zal nu moeten proberen de 4e plaats te bereiken en hopen dat hiermee nog een periodetitel in de wacht te slepen.