Germanicus legt Asser Boys met 7-klapper over de knie

Germanicus  kreeg zondag Asser Boys op bezoek en had nog wat goed te maken van de heenwedstrijd in Assen, toen het in een slechte wedstrijd met 3-1 verloor. Trainer Prins begon in een 3-4-3 opstelling en deze tactische ingreep ging ten koste van Niels Haandrikman. De weer fitte Kain Hoogeveen complementeerde het elftal. Germanicus zocht de aanval en gretig ruimtes zoekend kwamen de Germanen binnen een kwartier op een voorsprong van 3-0, waardoor in feite de wedstrijd al beslist was! Doelpunten werden gemaakt door de drie voorhoedespelers Marco Cremer, Pim van der Veen en Marco Verhoef.
Hierna werd er iets gas terug genomen door de Germanen en probeerden de, van de eerste schrik bekomen, Asser Boys de draad op te pikken. Dit resulteerde in een doelpunt voor de gasten. Echter in de opvolgende aanval stoomde Germanicus weer op door 2 doelpunten van Pim van der Veen, die daarmee een hattrick achter zijn naam kon zetten.
Na rust verving Fabian Greve Stan Ypenburg. De wedstrijd werd meer open en er werden over en weer kansen gecreëerd, maar niet gescoord. Germanicus verdedigde in deze fase zeer matig en keeper Gio Mendes moest een paar keer handelend optreden. Niels Haandrikman kwam in de 55e minuut in het veld voor Daan van Dijk en  in de eindfase kwamen de Germanen weer wat beter in de wedstrijd. Marco Cremer en Fabian Greve lieten de 6-1  en 7-1 aantekenen. Het laatste woord was voor Asser Boys, die de eindstand van 7-2 op het scorebord bracht.
Germanicus was te sterk voor Asser Boys, maar zal geconcentreerder moeten spelen als het zondag uit speelt bij Emmeloord.