Germanicus steunt TVC EK team met sponsoractie

Coevorden – Anouk de Vries heeft zich samen met haar junioren mix-team van Turnvereniging Coevorden (TVC) geplaatst voor de Europese Kampioenschappen Team-Gym dat van 15 tot 21 oktober in Portugal plaatsvindt. Om het team, de begeleiding en naaste familie in Portugal te kunnen krijgen is geld nodig. Germanicus is daarom een sponsoractie gestart.

Vanuit Germanicus worden er jaarlijks loten verkocht en op initiatief van het 5e seniorenelftal kocht elke speler van dit elftal een boekje met loten voor Anouk. Zo konden zij Germanicus supporten en de eventuele prijzen als sponsorgelden aan Anouk schenken, een win-win situatie.

Een addertje onder het gras lag op de loer, wat als er geen prijs op één van deze loten zou vallen? De voorzitter van Germanicus kreeg lucht van deze actie en bood spontaan een vangnet aan, als er geen hoofdprijs op deze loten zou vallen, stelt Germanicus zelf het gelijke bedrag ter beschikking aan ‘The road to Portugal’ van Anouk. Er viel helaas geen prijs op de geschonken loten, Germanicus hield haar woord en overhandigde afgelopen zaterdag tijdens de Piekiesmarkt een enveloppe met 250 euro aan Anouk.

bron:www.coevordenhuisaanhuis.nl