Germanicus verliest van de kampioen

Germanicus verliest van de kampioen.

Op een zonnig sportpark De Pampert heeft Germanicus met 2-0 verloren van de terechte kampioen Bon Boys.
Trainer Jan Wielink kon weer beschikken over spits Stefan Kikkert, die een verdienstelijke wedstrijd speelde. Nance Hoogeveen, Devon Smit, Jarne Pol en Erwin Moddejongen waren niet inzetbaar.
Vanaf de aftrap lieten de bezoekers uit Haaksbergen zien, waarom zij de terechte kampioen zijn. Met vlot combinatiespel en continu druk op het doel van Germanicus heersten de spelers van Bon Boys. Ondanks het dominante spel van Bon Boys, creëerde de gasten uit Haaksbergen geen kansen en gaven de Germanen geen kansen weg. In de eerste helft een kansje voor de bezoekers, in de 19e minuut een kopbal, die naast en over ging. In de 40e minuut een uitval van Germanicus, de goed spelende Robin Barelds werd aan de rechterkant van het veld vrij gespeeld, zijn voorzet werd ternauwernood onderschept door de verdediging van Bon Boys.
In de 2e helft hetzelfde beeld, een dominant spelend Bon Boys tegen een verdedigend Germanicus. In de 61e het eerste schot op doel van de bezoekers, wat ook meteen raak was, keeper Mendes van Germanicus liet zich verrassen in de korte hoek voor de 0-1 van Just Leferink.
In de 68e minuut kwam Hossein Bahmani in het veld voor de moei gestreden Stefan Kikkert.
In de 76e een geweldige redding van keeper Mendes, de ingeschoten bal bij de 2e paal ranselde hij het doel uit.
In de 90e dan toch de 0-2 voor Bon Boys, een mooi schot van 25 meter afstand was keeper Mendes te machtig. Just Leferink was wederom de doelpuntenmaker.
Ondanks de nederlaag blijft Germanicus nog in de race voor de nacompetitie, komende zondag speelt Germanicus thuis tegen de directe concurrent RSC uit Rossum voor het laatste startbewijs van de nacompetitie, mocht Germanicus winnen heeft het nog een punt nodig in laatste competitiewedstrijd uit bij Steenwijkerwold.
De wedstrijd van komende maandag tegen RSC begint om 14.00 uur op sportpark De Pampert