Monsterzege voor Germanicus

Germanicus is uitstekend begonnen aan de competitie, met maar liefst 9-0 werd er gewonnen van EMMS in Slagharen.

Met vlot combinatiespel werd EMMS vanaf de aftrap onder druk gezet. In de 7e minuut benutte Roelof van Dijk een terecht gegeven strafschop voor de 0-1. Germanicus verslapte niet en via de rechter en linker flanken kwamen de Germanen continu door. In de 13e minuut ronde Jessie Rotmensen een voorzet van Roelof van Dijk af voor de 0-2. Nog geen minuut later stond de 0-3 op de het scorebord. Robin Barends zette vanaf de rechterflank voor en Jessie Rotmensen scoorde beheerst zijn 2e doelpunt. Hierna kwam het Coevorden kwartiertje van spits Stan Meijerink; hij scoorde de 0-4, de 0-5 en bepaalde de ruststand op 0-6.

Na rust speelde Germanicus de wedstrijd rustig uit en kwam via 2 doelpunten van Roelof van Dijk op 0-7 en 0-8. Laatste man Erwin Moddejongen bepaalde met een mooi uitgespeeld doelpunt voor de eindstand van 0-9.

Volgende week speelt Germanicus thuis tegen VENO uit Vollenhoven. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur.