In Memoriam Tinus Meijerink

Op maandag 9 november jongstleden is op de respectabele leeftijd van 91-jaar ons Erelid Tinus Meijerink overleden. Tinus was maar liefst 61-jaar lid van onze vereniging en in al die jaren bekleedde hij vele functies. Zo was hij in de jaren ’70 en 80 betrokken bij de supportersvereniging. In dezelfde jaren was hij volop bezig als ledenadministrateur en actief in de activiteitencommissie. In de latere jaren ’80 en 90 was Tinus penningmeester van de Vriendenclub en daarin ook actief bij het Rad van Avontuur op de zondagmiddag na de wedstrijd van het 1 e elftal.

Het bezorgen van de Geel/Zwarte deed hij nog na ver na de pensioengerechtigde leeftijd en op de zondagmorgen was hij vaste gast op de Pampert als zoon Gienus moest aantreden.

Tinus Meijerink werd op de ledenvergadering van 1997 benoemd tot Erelid van onze vereniging. Wij herinneren Tinus als opgewekte en vrolijke man die achter de schermen veel werk verzet heeft voor ons aller Germanicus.

Wij wensen de naaste familie veel sterkte de komende periode. Moge Hij in vrede rusten.

De condeleance avond vindt a.s. vrijdagavond 13 november van 19:00 – 20:00 uur plaats in het uitvaartcentrum aan de Ballastweg in Coevorden.

De crematieplechtigheid vindt in besloten kring plaats op zaterdag 14 november. De plechtigheid is vanaf 13:30 uur live te volgen op http://crematoriumdemeerdijk.liveonlinevideo.nl  met de code 1294200704.

Bestuur, Ereleden en Leden CVV Germanicus