Monsterzege voor JO13-1

Zaterdag 18 maart stond de competitie wedstrijd Germanicus/CSVC JO13-1 tegen Angelslo JO13-1 op het programma. Het werd een complete walk-over van onze jongens. Bij aanvang van het duel ging het nog redelijk gelijk op echter na 10 minuten was het raak voor Daniel 1-0. Vijf minuten later was het wederom Daniel die de score verdubbelde naar 2-0. Hierna ging het snel…in de 17′ minuut schoot Benjamin de 3-0 binnen na een voorzet van Stan. Een minuut later had Stan een mooie actie in huis in het strafschopgebied 4-0. Twee minuten later een schot van Benjamin keihard door het midden 5-0. Wederom een paar minuten later liet Daan de 6-0 aantekenen, een actie vanaf links met een schot in de rechterbovenhoek. Hamza zorgde voor de 7-0 met een keihard schot van dichtbij. Niet alle kansen werden verzilverd, op slag van rust nog een mooi schot van Benjamin rechts in de hoek. De keeper van Angelslo kon echter voorkomen dat het de ruststand nog hoger uitviel.

Na de ranja ging JO13-1 vrolijk verder met scoren. Daniel schoot als eerst raak alleen werd er gevlagd voor buitenspel. Na vijf minuten was het raak voor Stan die zorgde voor 8-0. Twee minuten was het wederom Daniel die een prachtige actie omtoverde naar een doelpunt 9-0. Weer vijf minuten later waren de dubbele cijfers bereikt, Hamza zorgde voor 10-0. Bij corners ging zelfs onze keeper Jasper mee naar voren om wat op te warmen. Daniel en Stan zorgden voor de 11-0 en 12-0. Tien minuten voor het eindsignaal kreeg Angelslo zijn eerste corner. Hamza zorgde voor de eindstand van 13-0. Vlak voor tijd nog een prima steekpass van Daan op Daniel, Daniel ging prima door op de keeper. De bal belandde echter op de paal.

JO13-1 staat fier bovenaan in de eerste klasse met een doelpuntensaldo van 71 doelpunten voor en slechts 4 doelpunten tegen. Het doelsaldo is flink opgekrikt de laatste twee wedstrijden. Volgende week gaat de reis naar Schoonebeek, waar we om 12:00 uur aantreden tegen SVV’04 JO13-1