Tweede en derde team in nieuw tenue

Zowel het nieuwe tweede teams als het derde team is voor het aankomende seizoen in het nieuw gestoken. Beide teams gaan tevens een nieuwe periode in. Het al jaren in de hoofdklasse goed presterende tweede team heeft aangegeven op een wat lager niveau te willen voetballen. Het jonge derde team krijgt hierdoor de kans om het nieuwe tweede te vormen en op hoger niveau te voetballen.

Het derde team is in het nieuw gestoken door Ons Café. Dit café in het centrum van Coevorden heeft zich al enkele jaren gemanifesteerd als een echt Germanicus café waar vele spelers een biljartje leggen of een potje darts gooien. Eigenaars Trijn en Klaas hebben vorig jaar ook meerdere malen in lekkernijen gesponsord en ontvangen onze jongens altijd bijzonder hartelijk. De spelers van het voormalig tweede waren zo regelmatig in het café te vinden, dat Trijn heeft beloofd de jongens voor dit seizoen in het nieuw te steken.

Wij zijn als club daarom bijzonder trots dat Ons Café de stap heeft gemaakt om het derde geheel in het nieuw te steken. Op onderstaande afbeelding is het ontwerp van het tenue te bewonderen. De basis van het ontwerp is aan de hand van het tenue van de eerste selectie.

Het nieuwe tweede is in het nieuw gestoken door Vince Design. Deze groep bestaande uit een eigen productiehal in China en een groothandel in Nederland is al tien jaar sponsor van de club. Op onderstaande afbeelding eveneens het ontwerp voor desbetreffend tenue.

Wij danke beide sponsors voor deze bijdrage en proosten in Ons Café op een goed seizoen.