Wederom twee nieuwe bestuursleden: Ewan Scholte en Niels Schepers

Ewan Scholte en Niels Schepers treden per direct toe tot het hoofdbestuur. Ewan zal zich gaan richten op Marketing en Promotie en Niels gaat zich focussen op de Accommodatie.

Marketing en Promotie zal onder Ewan een goed gevulde commissie worden die zich richt op de verdere professionalisering van onze promotionele uitingen. Momenteel wordt een merkidentiteit uitgewerkt die we als bestuur presenteren in de presentatiegids. Wie zijn we, waar staan we voor en welke boodschap brengen we op welk moment naar buiten via de verschillende kanalen. Ewan heeft in zijn dagelijkse leven veel ervaring met online marketing en zal onder zich meerdere specialisten die zich al binnen de club begeven laten aanhaken.

Niels gaat zich focussen op de accommodatie en de daarbij behorende verduurzaming. Gezien zijn functie als project coördinator bij Energiewacht waarbij hij adviezen verzorgt rondom slimme verduurzaming voor een diverse groep zakelijke klanten, was Niels voor ons de meest ideale kandidaat voor deze bestuurlijke functie.

Germanicus is zeer verheugd met de toetreding van beide heren. Met de vorige week gepresenteerde Harjan Sibon bestaat het bestuur nu uit negen functionarissen. We zijn nog niet klaar; binnenkort meer!