Wedstrijdverslag Gramsbergen VR1 – NGC VR1

Eindelijk weer zaterdag, op papier een erg mooie wedstrijd! Gramsbergen doet het uitstekend dit seizoen, dus dit belooft een mooie wedstrijd te worden. Als we bovenin mee willen blijven doen moeten we hier winnen, of in ieder geval niet verliezen. Belooft wat te worden dus.

Vanaf de eerste minuut laten we zien dat we komen voor de punten hier. We hebben het betere van het spel, al leidt dat niet voor echte kansen. Dit komt mede doordat de dames uit Gramsbergen ook goed spelen en erg fel begonnen aan de wedstrijd en kort zitten. Lekker dus, 2 ploegen die proberen te voetballen!

De gehele eerste helft speelde zich met name af op het middenveld, waar veel duels uitgevochten werden. Ook de beide voorstoppers hadden het druk. Annet aan onze zijde en die van Gramsbergen had ook de handen vol vanmiddag! Annet won bijna alle duels en speelde ze goed weer in bij onze middenvelders.

Helaas wisten we niet te scoren en gingen we met een 0-0 stand de rust in. Even een lekkere warme kop thee met dit koude weer. Echt kritiek punten om te bespreken waren er niet. We speelden immers een prima pot voetbal, maar helaas deed de thuisploeg dat ook. Voor een neutrale toeschouwer zou dit een hele mooie eerste helft zijn!

Na rust hadden we afgesproken om op dezelfde voet door te gaan en onze kansen vanzelf zouden komen. En het beeld leek inderdaad gewoon een kopie van de eerste helft, al kwamen de aanvallen in de tweede helft van beide partijen iets verder dan het middenveld. Onze verdedigers en die van Gramsbergen werden iets meer op de proef gesteld en ook de keepsters kregen wat meer te doen. Daphne had in de tweede helft zelfs nog ene magistrale redding en ons op 0-0 hield!

Echt heel gevaarlijk konden we helaas niet worden, het leek alsof de bal er gewoon niet in mocht vandaag. Telkens was er net een verdediger alert of de keepster stond op de juiste plaats. Ook invallers Lisa, Aniek en Hilde konden hier geen verandering meer in brengen. Het was echt een typerende 0-0 wedstrijd, die ook geen winnaar verdiende.

Uiteindelijk mogen we tevreden van het veld lopen met deze 0-0. Niet de beste wedstrijd van onze zijde, maar aan de andere kant was dat ook de verdienste van Gramsbergen vandaag, die een uitstekende pot hebben gespeeld.

Woman of the match vandaag is Annet, die echt prima heeft gespeeld als voorstopper vandaag. Ze won al haar duels en de spelvoortzetting was gewoon goed!

Komende zaterdag zijn we vrij, maar we hopen jullie het weekend daarna allemaal weer langs de lijn te zien uit bij Achilles.